Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 2-1. Νίκησε αλλά…

Για την προτελευταία αγωνιστική, στον 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. νίκησε τον Αστέρα Βαλύρας με  σκορ 2-1, στην Σαββατιάτικη 20/04  απογευματινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του  “ΚΤΕΛ” Καλαμάτας!

Η νίκη αυτή τον κρατά στην 2η θέση αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια του μιας και την επόμενη τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό και θέλει να μην νικήσει ο Νέος Άρις για να πάει ο ίδιος στα μπαράζ.

Όσον αφορά το φιλμ του αγώνα ο ΜΓΣ άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το α΄ 15λεπτο με τον Παναγιώτη Παπαδέα, στο 44΄οι του Αστέρα πέτυχαν τo (1-1) με τον μόνιμο σκόρερ τους Τζόνι Καρύδη, μετά από σέντρα ακριβείας του Τάσου Μπουρίκα & στο 77΄ ο Π. Γιαννακόπουλος έγραψε το 2-1 που  έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο καλαματιανός ρέφερι Π. Κομπιλίρης, με τους συνεργάτες τους Τσαβδαρδή και Σκαρπέτη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ ( Σταύρος Χριστόπουλος):  Κ. Γαβράς,  Ε. Καπακλής,  Σ. Κριτσωτάκης,  Π. Γιαννακόπουλος, Φ. Κουλουράς,  Π. Παπαδέας, Δ. Καρανικόλας (81΄Α. Γιάννη),  Γ. Πετρόπουλος, Δ. Γιακουμής  (89΄θ. Παπαδάτος), Ε. Μπραχίμι, και Χ. Δημητρίου (89΄Π. Δημόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ F.C (Νίκος Μανιατέας): Παναγιώτης  Σταθόπουλος, Κώστας  Ξυδέας (64΄Γιώργος  Θεοδωρακόπουλος),  Κώστας Α. Σιάγκρης  (46΄ Θόδωρος Κ. Καυκούλας), Χαρίλης  Φουρναράκος,  Ε. Πανταζής, Ηλίας  Καρμπαλιώτης, Τάσος  Π. Μπουρίκας (56΄Ραφαήλ Ι. Λινάρδος), Γιάννης  Π. Καρύδης, Δημήτρης Θ.  Στρατής (55΄ Κουλέτσης),  Γιώργος  Κ. Γεωργακόπουλος  & Saimir Collhaj

More in Β Τοπικό