Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

AO MEΘΩΝΗΣ: 10 χρόνια Alcoholics Club – Ανασκόπηση δεκαετίας

Φέτος ήταν μια χρονιά ορόσημο για το Alcoholics club. Ο σύνδεσμός συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στο πλευρό του ΑΟ Μεθώνης – AO Methonis και το γιόρτασε στη κερκίδα, απ όπου είναι και η σχετική φωτογραφία.

Αυτά τα δέκα χρόνια ο σύνδεσμος του Alcoholics Club ήταν πρωτοπόρος στα οπαδικά τοπικά δρώμενα του νόμου με coreo, pyroshow και πορείες. Στάθηκε στο πλευρό της ομάδα μας, με κάθε τρόπο όντας δίπλα της σε χαρές και πίκρες, σε νίκες αλλά και υποβιβασμούς. Την στήριξε με πάθος στη κερκίδα, οικονομικά όσο μπορούσε αλλά και με δωρεά αθλητικού υλικού όπως η φετινή εμφάνιση με το λογότυπο του συνδέσμου.

Σε αυτή τη δεκαετία ξεχώρισαν κι έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μας:
– Η παρουσία μας στα μεγάλα ντέρμπι με την Πύλο εντός κι εκτός έδρας στις 17/10/2009, 11/04/2009, 21/02/2010 και ειδικα σε αυτό της 15ης Δεκεμβρίου 2015, σε μια ασφυκτικά γεμάτη κερκίδα με οπαδούς και των δύο ομάδων, σ’ ένα ματς διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο.
– Η απόβαση του συνδέσμου στη Καλαμάτα στις 14 Απριλίου 2013 σε ντέρμπι παραμονής με τον Α.Ο Ασπροχώματος, όπου μας είχαν φέρει μέχρι δυνάμεις των ΜΑΤ και παρότι ήμασταν δίπλα δίπλα με τους οπαδούς του Ασπροχώματος ήταν ομολογουμένως η καλύτερη φιλοξενία όπου έχουμε τυγχάνει και τους ευχαριστούμε.
– Η τρομερά παθιασμένη κερκίδα και το coreo στον αγώνα με τον Αίαντα Καλαμάτας στις 24 Μαρτίου 2013.
– Το coreo στον αγώνα με τον Απόλλων Πεταλιδίου στις 22 Μαρτίου 2015.
– Οι εκδρομές μας στον Πύργο Τριφυλίας το 2009, στη Πύλο το 2009, στην Κυπαρισσία το 2009 και το 2019, στην Καλαμάτα το 2009,2012 και 2013.
– Η δύσκολη χρόνια του 2013 όπου είχαμε βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της δυναμικής μας παρουσίας, με συκοφαντίες για δήθεν επεισόδια στο γήπεδο μας, όπου και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, μόνο και μόνο με το πάθος μας.
– Η αναδημοσίευση φωτογραφίας της κερκίδας μας από την οπαδική σελίδα ultra style με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη ανά το κόσμο.

Αυτές οι στιγμές κι άλλες πολλές είναι που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε τη πορεία μας στο χρόνο. Μια πορεία δύσκολη όπου θα θέλαμε να βρισκόμαστε κάθε αγωνιστική εξίσου δυναμικά σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα που μας ενώνει, ο Αθλητικός Όμιλος Μεθώνης.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους παίχτες και τον προπονητή της ομαδας μας για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α’ τοπική κατηγορία και να τους ευχηθούμε υγεία, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!

More in Α1 Τοπικό