Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Πιχιγιόνι «Εκεί που πραγματικά αξίζει»

Ο Σπύρος Πιχιγιόνι αποτελεί έναν εκ των καλύτερων αμυντικών του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και το όνομα του αποτελεί εγγύηση για επιτυχία, καθώς σε όσες ομάδες αγωνίστηκε κατέκτησε τίτλους και ανόδους, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα ως ηγέτης της άμυνας. Αυτό έκανε και από τον Ιανουάριο στον Ακρίτα Κορώνης, πανηγυρίζοντας μια ακόμη άνοδο στην καριέρα του.

Ο Σπύρος Πιχιγιόνι μίλησε στο SportsPlus για τη φετινή πορεία του Ακρίτα Κορώνης και την άνοδο της ομάδας στην Α΄Τοπική:

«Υποχρέωση όλων να φέρουμε τον Ακρίτα Κορώνης εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται»

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν και εγώ μέλος αυτής της παρέας που βοήθησε στο να φτάσει η ομάδα στην Α κατηγορία

Μεγάλος στόχος δεν ήταν ποτέ η ανοδος στην Α κατηγορία, παρά μόνο να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να αποτελείται από πολλά παιδιά από την Κορώνη!

Δουλέψαμε σωστά και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να βγάλουμε στο γήπεδο μέρος από αυτά που δουλεύαμε στην προπόνηση μέσα από την δουλειά και την πίστη στο πλάνο μας Κάναμε κάποιες μεγάλες νίκες που κάναμε μας έφερα κοντά στην άνοδο και στο τέλος οι κόποι μας ανταμείφθηκαν

Ευχαριστούμε πολύ όλη την διοίκηση του Ακρίτα Κορώνης που ήταν κοντά μας σε όλα και στήριξε μέχρι τέλους αυτήν την προσπάθεια!

Ευχομαι καλο Πάσχα και καλο καλοκαίρι σε ολλο τον κόσμο!

More in Α1 Τοπικό