Ακολουθήστε μας

Σπορ

Την Καλαμάτα επέλεξε πρώτη φόρα για προετοιμασία ο Ποσειδώνας Ιλισίων!

Την Καλαμάτα επέλεξε για την προετοιμασία της εν όψει των μεγάλων αγωνιστικών ραντεβού της χρονιάς η κολυμβητική αγωνιστική ομάδα του Ποσειδώνα Ιλισίων.

POSEIDONAS ILISSOY (1)

Ο προπονητής Θανάσης Μπαζής και ο συνεργάτης του, Θανάσης Σεβαστός, βρέθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη μας, και η επιλογή αυτή οφείλεται στους φιλικούς δεσμούς που διατηρεί με τον προπονητή κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Τάκη Λαγοπάτη και με την Βούλα Μπασακίδη, η οποία μάλιστα υπήρξε στο παρελθόν προπονήτριά του, όταν ο ίδιος ήταν αθλητής του Ποσειδώνα Ιλισίων!

Όπως δήλωσε στην «Φωνή», ο προπονητής Θανάσης Μπαζής, οι εντυπώσεις από την πόλη μας και την φιλοξενία που έτυχαν ήταν αρκετά θετικές: «Ερχόμαστε πρώτη φορά εδώ. Είναι πολύ ωραίο μέρος και οι εγκαταστάσεις είναι μια χαρά, μας εξυπηρετούν. Άλλωστε δεν έχουμε συνηθίσει σε πολλά μεγαλεία… στα Ιλίσια τώρα ανακαινίστηκε το κολυμβητήριο οπότε κι εμείς ήμασταν σε μία κατάσταση λίγο περίεργη. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα είμαστε ενθουσιασμένοι.»

Η 14μελής αποστολή του Ποσειδώνα Ιλισίων η οποία αποτελείται από κολυμβητές και κολυμβήτριες, 13 έως 17 ετών, και τους δυο προπονητές κ. Μπαζή και Σεβαστό, βρίσκεται στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα για μια εβδομάδα και επιδιώκει μέσω καθημερινών διπλών προπονήσεων, να προετοιμαστεί το δυνατόν καλύτερα εν όψει των μεγάλων αγωνιστικών ραντεβού της χρονιάς.

POSEIDONAS ILISSOY (2)

«Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι, το οποίο θα γίνει Θεσσαλονίκη και Βόλο. Θα μείνουμε μία εβδομάδα και σκοπός μας είναι να μεγιστοποιήσουμε λίγο την απόδοση των παιδιών» εξήγησε ο κ. Μπαζής ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την φετινή αγωνιστική περίοδο και συγκεκριμένα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα γίνει σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, στο οποίο πέρυσι ο Ποσειδώνας είχε κατακτήσει 3 μετάλλια, 12 θέσεις στην οκτάδα και την 4η θέση στη γενική βαθμολογία με 82 βαθμούς στην κατηγορία κοριτσιών ΠΚ Α-Β.

«Πέρυσι είχαμε κατακτήσει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄, 1η θέση στην 4×100 Μικτή Ομαδική ΠΚ Β’, στα κορίτσια κι είχαμε κάποια μετάλλια με την Χρυσαυγή Νικητάκη στα πρόσθια (2η θέση στα 50m πρόσθιο ΠΚ Β και 2η θέση στα 200m πρόσθιο ΠΚ Β’). Φέτος ελπίζουμε σε μία ανάλογη συνέχεια!»

 

Σ.Τριάντου – foninews.gr

More in Σπορ