Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Κόσμος της Μαύρης Θύελλας… «Ελπίζουμε η διοίκηση να μην έχει πετάξει λευκή πετσέτα»

Επίσημη θέση για την αδιαφορία όσον αφορά το παιχνίδι μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου από πλευράς διοίκησης, πήραν οι οργανωμένοο φίλαθλοι με μία καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

«Παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί σε ολόκληρη την πόλη (μετά απο το παιχνίδι στον Ασπρόπυργο και οσα υπόθηκαν) έχουμε επιλέξει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην γράψουμε τίποτα.

Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητη η αδιαφορία απο πλευράς διοίκησης για την ενημέρωση του κόσμου εν όψει του μπαράζ με τον Διαγόρα Ρόδου. Μάθαμε εδω και μερικές μέρες απο τα ΜΜΕ της Ρόδου(!;) για το αίτημα της ομάδας μας για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα , μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα απο την επίσημη Καλαμάτα , ουτε καν το απλό οτι άλλαξαν οι ημερομηνίες!

Φυσικά ούτε λόγος ακόμα για την καθοδήγηση του κόσμου για οργανωμένη μετακίνηση στο νησί , έχουμε λάβει πολλά μηνύματα απο φιλάθλους που μας ζητούν πληροφορίες. Σας ενημερώνουμε οτι δεν υπάρχει κάτι που να γνωρίζουμε για το θέμα και συνιπολογίζοντας και την καθημερινή που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση , αλλά και το κλίμα, φαντάζει δύσκολη η μετακίνηση φιλάθλων παρα μόνο μεμονομένα.

Ελπίζουμε όλα αυτά να οφείλονται σε παράβλεψη και το συμβούλιο της ομάδας να μην έχει πετάξει λευκή πετσέτα μετά τα γνωστά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί απο τον Δεκέμβριο.

Προβλήματα που γεννήθηκαν μεσα στην διοίκηση της ομάδας απο την ίδια την διοίκηση και σε καμιά περίπτωση απο τον φίλαθλο κόσμο που ακολούθησε και έκανε ΚΑΛΑΜΑΤΑ κάθε γήπεδο με συγκινητικές παρουσίες ειδικά στα πιο κρίσιμα παιχνίδια.

More in Μαύρη Θύελλα