Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρικό καμπ στην Καλαμάτα με τον …τρόπο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ένα τετραήμερο καμπ ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 16 ετών θα πραγματοποιηθεί 21-24 Ιουνίου στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του προγράμματος Real Madrid Foundation Clinics Ελλάδος.

Υπεύθυνος προπονητής της διοργάνωσης στην πόλη μας είναι ο Τάκης Καλόμαλος, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης, με ανάδειξη νέων παικτών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της «Βασίλισσας» σε αναπτυξιακό επίπεδο υλοποιείται στην χώρα μας
σε Κέρκυρα, Ξάνθη και πλέον στην Καλαμάτα.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο καμπ του Ιουνίου που θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ στον Κορδία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6995780388 (κ. Καλόμαλος), ενώ λειτουργεί και το σάιτ www.frmclinicsgreece.com.

Το Real Madrid Foundation είναι ένας οργανισμός υπεύθυνος για τη διδασκαλία παιχτών με τη μεθοδολογία προπονητική της Ρεάλ Μαδρίτης σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διδασκαλία προσφέρεται για άνδρες και γυναίκες αθλητές.

Το Real Madrid Foundation Clinics Ελλάδος ξεκίνησε στην Αθήνα το Δεκέμβριο 2018.
Οι ακαδημίες είναι για παίχτες ηλικίας 6 – 16 ετών. Ο τρόπος λειτουργίας του κέντρου διαδασκαλίας είναι ο εξής: 24 παίχτες ανά ομάδα. Η διαδασκαλία κάθε ομάδας γίνεται από επικεφαλή προπονητήαπό την Ισπανία.

Όλοι οι επικεφαλείς προπονητές είναι από το Real Madrid Foundation στην Ισπανία. Η διαδασκαλία έχει διάρκεια 4 ημερών. Οι παίχτες θα εκπαιδευονται καθημερινά για 2 ώρες. Η διαδασκαλία καλύπτει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των παιχτών.

Όλοι οι αθλητές παραλαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό του Real Madrid Foundation.
Το κέντρο διαδασκαλίας δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές της ατομικής αξιολόγησης μετά των ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.

Στο τέλος κάθε έτους, όλοι οι αθλητές των ακαδημιών, έχουν την ευκαιρία να επιλεχθούν και να ταξιδέψουν στην Ισπανία για να συμμετάσχουν σε αποκλειστικό προπονητικό πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Real Madrid Foundation Training Program είναι σχεδιασμένο για  παιδιά και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το πρόγραμμα εστιαζεί στην προσωπική προχωρημένη εκπαίδευση στην τεχνική, τακτική και τρόπο σκέψης στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στις αξίες που συνδέονται με τη Ρεάλ Μαδρίτης όπως η ηγεσία, ομαδικότητα, σεβασμός, αλληλεγγύη και προσπάθεια. Κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Ενημέρωση των αθλητών του προγράμματος και των στόχων της εκπαίδευσης.

Ασκήσεις σχετικές με τους στόχους και το περιεχόμενο του προγράμματος, από απλές σε πολύπλοκες που προσομοιώνουν τον ανταγωνισμό.

Εύκολες ασκήσεις με σκοπό να επαναληφθούν οι στόχοι της εκπαίδευσης.

Οι ασκήσεις έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό, επιθετικές και αμυντικές λειτουργίες και ανά θέση μέσα στο γήπεδο.

Τα προπονητικά σεμινάρια πραγματοποιoύνται απο επίσημους προπονητές νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και περιλαμβάνουν τα εξής:
Δημιουργία προφίλ του αθλητή και διαδικασία scouting. Ανάπτυξη του αθλητή ανάλογη της ηλικίας του.

More in Ποδόσφαιρο