Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Κωνσταντίνα Πολυμενέα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Θ. Βασιλόπουλου

Πολυάσχολη από μικρό κορίτσι και σε όλα μέσα η Κωνσταντίνα Πολυμενέα. Από 16 χρόνων ξεκίνησε να εργάζεται και να φοιτά παράλληλα στο εσπερινό λύκειο Καλαμάτας.

Ραδιοφωνική παραγωγός για πολλά χρόνια σε εξαιρετικούς σταθμούς της πόλης, επαγγελματιας αισθητικός και τώρα μανούλα 2 υπέροχων κοριτσιών 7 και 2μιση ετών. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πολυμενέα υπάλληλο της καπνοβιομηχανίας Καρέλια και είναι κόρη της Άννας Μαυρέα. Ηαπόλυτη τρέλα της και το χόμπι της μας ειπε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Αποφάσισε να ενώσεις τις δυνάμεις της με τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

 

«Είμαι επαγγελματίας αισθητικός τα τελευταία 13 χρόνια, ειναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου η ομορφιά κάθε γυναίκας.

Στο ραδιόφωνο πέρασα από τις πιό όμορφες στιγμές της ζωής μου στα εφηβικά μου χρόνια με εξαιρετικούς συνεργάτες και φίλους όμως τώρα πια θεωρώ και έχω την δύναμη και το θέλω με όλη μου την ψυχή να βοηθήσω δίπλα στον κ. Θανάση Βασιλόπουλο αυτή την πόλη που λατρεύω εδώ που γεννήθηκα μεγάλωσα και έχτισα την οικογένειά μου για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Γνωρίζω τον Θανάση Βασιλόπουλο από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, μια ανάσα τα σπίτια μας. Τι να πρωτοπώ για αυτόν και την εξαιρετική οικογένειά του. Απλός, τίμιος, ταπείνος, εργατικός, απέδειξε με την πορεια του στο Δήμο πόσο πολύ ικανός είναι.

Τόσο περήφανοι και εμείς για το έργο του και την βοήθεια του στους συνανθρώπους που έχουν πολύ ανάγκη. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με επέλεξε, με εμπιστεύτηκε και με πήρε μαζί του στον αγώνα που δίνει και υπόσχομαι να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ως το τέλος γιατί αξίζει να είναι ο επόμενος δήμαρχος αυτής της πόλης.

Οι στόχοι μου αν μπορέσω και εκλεγώ σας ζητάω να με στηρίξετε και υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για έναν δήμο υπόδειγμα.

Θέλω να περπατω στο δρόμο και να βλέπω τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά της πόλης μου να χαμογελάνε, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά και να βελτιώσουμε την ζωή μας στο έπακρον.

Τέλος, η απόλυτη τρέλα μου είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Θυμάμαι από μικρή να με τρέχουν σε αγώνες, το ίδιο κάνω και τώρα με τον σύζυγό μου ως αθλητή. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω στο κομμάτι αυτό γιατί πρέπει να φτιαχτούν ιδικά διαμορφωμένες δομές να κάνουν την προπόνηση τους οι αθλητές μας, όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο».

More in Ειδήσεις