Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Στην Κυπαρισσία ο Θοδωρής Ζαγοράκης για το 1ο Τουρνουά Beach Soccer

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα συνέντευξη τύπου στο καφέ – εστιατόριο «ΑΜΜΟΣ», στην παραλία Κυπαρισσίας, με σκοπό την προώθηση του 1ου Τουρνουά Beach Soccer που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Κυπαρισσίας τον Ιούλιο του 2019.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρώην Διεθνή Ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζαγοράκη και του γνωστού προπονητή και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Αντώνη Μαυρέα.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσία Δημήτρης Τερζής καλωσορίζοντας τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Κυπαρισσία, τόνισε, «Είναι τιμή και χαρά να έχουμε μαζί μας μια από τις εμβληματικότερες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου και έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Ευρωβουλευτής τα τελευταία χρόνια και ξανά υποψήφιος. Μιλάω φυσικά για τον Θοδωρή Ζαγοράκη».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε πως αποτελεί τιμή η πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, αναφέροντας πως, «είναι όμορφο ένας εμπορικός σύλλογος να στηρίζει τον αθλητισμό». Στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη του 1ου τουρνουά Beach Soccer λέγοντας, «Σήμερα κηρύττουμε την έναρξη του 1ου Beach Soccer Κυπαρισσίας και ευελπιστούμε να έχουμε πολλές συμμετοχές και να αναδειχθεί η  παραλία της Κυπαρισσίας».

Στη συνέχεια ο κ. Τερζής αναφέρθηκε στη διοργάνωση του 1ου τουρνουά BEACH SOCCER ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ μαζί με τον Αντώνη Μαυρέα λέγοντας πως ήταν κάτι το οποίο ο εμπειρικός σύλλογος της πόλης το είχε στο μυαλό μήνες τώρα με την επίσκεψη αυτή γίνεται και μια πολύ ωραία σύμπραξη. «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους σαν τον κύριο Ζαγοράκη στο πλευρό μας, με την εμπειρία του και την παρουσία του μας δίνει άλλη ώθηση για το ξεκίνημα μας αυτό και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαυρέα που μας στηρίζει και είναι ο συνδετικός κρίκος μας στην Μεσσηνία τόσο με τον κ.Ζαγοράκη όσο και με άλλους αγαπημένους προπονητές και ποδοσφαιριστές για όσα έχουμε στο μυαλό μας να υλοποιήσουμε. Ο κ. Μαυρέας θα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια εμπράκτως όπως είναι πάντα άλλωστε όταν του το ζητούν. Στόχος μας να αξιοποιήσουμε το φυσικό κάλος της περιοχής μας και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κίνητρα περισσότερα για τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας που ενδείκνυται και με το παραπάνω! Πιστεύουμε πολύ στο εγχείρημα αυτό και θα συντάξουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους τοπικούς αθλητικού φορείς ώστε να τα καταφέρουμε όπως συνηθίζουμε σαν εμπορικός σύλλογος να κάνουμε. Επίσης πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε τα παιδιά μας ακόμα περισσότερο ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τι πιο όμορφο από το να αφήσουμε τα τάμπλετ και τα κινητά για τρεις μέρες και να αφιερωθούμε ολοκληρωτικά σε ένα τόσο όμορφο event», ανέφερε ο κ. Τερζής.

Όσον αφορά το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουλίου, θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες το παιδικό το εφηβικό και των αντρών και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα είναι διήμερο ή τριήμερο. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ ανά άτομο ενώ οι ομάδες θα είναι τριμελής. Έγραφες θα γίνονται στα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου από την Δευτέρα 06/05 μέχρι περίπου της 15 Ιουλίου.

Πηγή: gargalianoionline.gr

More in Ποδόσφαιρο