Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Καλαμάτας

Η διοίκηση του Διαγόρα καλεί όλο τον κόσμο στον »τελικό» της Τετάρτης με την Καλαμάτα!

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Διαγόρα κάνει η διοίκηση της ομάδας για τον »τελικό» με την Καλαμάτα. Αναλυτικά: »Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τα μέλη του και όλους τους φιλάθλους του νησιού, να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι μπαράζ του Διαγόρα απέναντι στην Καλαμάτα, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 16:00, για την άνοδο στη Β΄Εθνική. Το προσκλητήριο είναι γενικό και απευθύνεται και σε όλες τις Ακαδημίες του νησιού, όπως και σε όλους τους ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία και μη. Ο Διαγόρας, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου «Γιώργος Τσοπανάκης», βρίσκεται μπροστά στην υλοποίηση του δεύτερου για εφέτος στόχου, που είναι
η επιστροφή του στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών μας, που δηλώνουν έτοιμοι για τη διπλή μονομαχία με την ομάδα της Καλαμάτας και που στο τέλος, θα έχει ως επιβράβευση-δώρο την άνοδο! Ο ιστορικός Γ.Σ. Διαγόρας καλεί τους φίλους της ομάδας μας να προσέλθουν μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο, να στηρίξουν με το μοναδικό τους τρόπο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, μένοντας μακριά από κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να αποφέρει τυχόν τιμωρίες.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10€ για την εξέδρα και 5€ για όλες τις κερκίδες. Τα εισιτήρια διαρκείας, δεν θα ισχύουν.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…»

Πηγή: 12sports.gr

More in Γ Εθνική