Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Έμειναν στο… μηδέν στην Χαλκιδική…

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι στην Χαλκιδική, ανάμεσα στην Τρίγλια και τον Νέστο Χρυσούπολης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε καλή μέρα τον Αθανασίου και να διατηρούν το μηδέν στην εστία τους!

Σε μία αναμέτρηση που χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων…

Στα αξιοσημείωτα, οι σημαντικές επεμβάσεις που πραγματοποίησε εκεί που χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας του Νέστου, Νάσος Αθανασίου, ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του και μετέφερε την… υπόθεση άνοδος στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στην Χρυσούπολη!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Νίκο Μελισσόπουλο στο 38′ και τον Νικλητσιώτη στο 73′. Στον αντίποδα, η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ευθυμιάδης έκανε του σουτ και ο Αθανασίου κατάφερε να πέσει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει τον κίνδυνο! Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο 90′ αποβλήθηκε ο Σουάνης για διαμαρτυρία. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στο δεύτερο μέρος η δυνατή βροχή, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών…

ΠΟ Τρίγλιας (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Λιόνης, Μπέσσας (83′ Σγουρής), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Σουάνης, Πάλλας (75′ Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός (93′ Τζελέπης), Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν. (58′ Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτσίδης (88′ Τσαμπέγια), Ορφανίδης, Μκρτσιάν, Νικλητσιώτης (85′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.

More in Γ Εθνική