Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Κρίσιμη η σημερινή τελευταία αγωνιστική για άνοδο και μπαράζ

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής, σε Α’ και Β’ όμιλο, με τα πάντα να είναι ρευστά για κορυφή και 2η θέση.

Για να πάρουμε, τα πράγματα από την αρχή στον Α’ όμιλο και συγκεκριμένα την προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Αρφαρών εξασφάλισε την άνοδο στην Α1 Τοπική, μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Νέο Άρι.

Η 2η θέση όμως δεν έχει κριθεί ακόμα με Νέο Άρι και Μεσσηνιακό, να διεκδικούν την είσοδος του στα μπαράζ ανόδου, με την ομάδα του Τάκη Πεφάνη να έχει τον πρώτο λόγο αφού με νίκη επί του ΑΠΣ Άρις θα πάρει την αυγκεκριμένη θέση, ενώ από την άλλη ο Μεσσηνιακός θα κάνει το ρεπό του και την ίδια ώρα θα περιμένει στραβοπάτημα του Νέου Άρι για να πάρει αυτός την 2η θέση.

Αν ο Νέος Άρις νικήσει ισοβαθμεί με τον Μεσσηνιακό, στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μία νίκη αλλά οι «πετεινοί» έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων (νίκη με 4-1) και (ήττα με 2-0).

Στον Β’ όμιλο τα πράγματα είναι ακόμα περίπλοκα αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε η 1η θέση, ούτε η 2η θέση, κάτι που θα γίνει την τελευταία αγωνισρτική.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος και στη δεύτερη η ΑΕΚ. Ο Πανιώνιος θα παίξει στο φινάλε εκτός έδρας με την Α.Ε. Λογγάς και η ΑΕΚ στο γήπεδό της με τη Νέδουσα.

Ο Πανιώνιος με νίκη θα πάρει το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο. Αν δεν κερδίσει η ΑΕΚ αναδεικνύεται επίσης πρωταθλητής.

Στο σενάριο της διπλής ισοβαθμίας στους 56 βαθμούς, που θα προκύψει στην περίπτωση ήττας του Πανιωνίου και ισοπαλίας της ΑΕΚ, ο Πανιώνιος υπερτερεί (ισοπαλία 1-1 στον α’ γύρο και νίκη εκτός έδρας με 3-0 στο δεύτερο γύρο).

Κοντολογίς η ΑΕΚ χρειάζεται μόνο νίκη και να μην κερδίσει ο Πανιώνιος για να βγει πρώτη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να τερματίσει ο Πανιώνιος πρώτος και η ΑΕΚ να παίξει αγώνα μπαράζ με το Νέο Αρι για μια θέση στην Α1 τοπική, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται…

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
(26η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
5. ΑΠΣ ΑΡΙΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ ΔΗΜ. ΚΤΕΛ ‘ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ’ Κυριακή 05/05/19 17:30 ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗΣ Ε., ΜΠΑΡΔΗΣ Γ., ΓΑΙΤΑΝΗΣ Π.
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ ΑΡΦΑΡΩΝ Κυριακή 05/05/19 17:30 ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Η., ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ Γ., ΣΚΑΡΠΕΤΗΣ Γ.
7. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ – Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ Κυριακή 05/05/19 17:30 ΚΟΜΠΙΛΙΡΗΣ Π., ΓΑΚΗΣ Ν., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ Χ.
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
(26η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
8. Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ ΛΟΓΓΑΣ Κυριακή 05/05/19 17:30 ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ., ΓΑΛΑΚΟΥΤΗΣ Γ.
9. ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣ Κυριακή 05/05/19 17:30 ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε., ΤΣΑΟΥΣΗ Σ.
10. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Κυριακή 05/05/19 17:30 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΣΑΠΟΥΤΖΗΣ Χ., ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ Ζ.

More in Β Τοπικό