Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Είναι επίσημο! Ο Αναστόπουλος «κατεβαίνει» στο ΣΕΦ

Το… κώλυμα του Παναγιώτη Αναστόπουλου για το ματς του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό (είχε δηλώσει ασθένεια) δεν ισχύει πλέον και ο Έλληνας ρέφερι θα βρεθεί στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της Βasket League.

Παρά το γεγονός ότι στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλοςεξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Παναγιώτης Αναστόπουλος θα δηλώσει και πάλι κώλυμακαι δεν θα βρεθεί στην αναμέτρηση του ΣΕΦ,η πληροφόρηση που προέκυψε τη Δευτέρα ανέφερε ότι ο Έλληνας διαιτητής ήταν πολύ καλύτερα στην υγεία του και πως θα πάει κανονικά στο ματς του Ολυμπιακού.

Τελικά, η… πληροφόρηση πήρε επίσημη μορφή το βράδυ της ίδιας ημέρας. “Σας ενημερώνω ότι από αύριο 7/5/2019 είμαι διαθέσιμος για συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωσή σας», γράφει το e-mail που έφτασε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αναστόπουλος είναι “ανεπιθύμητος” (σ.σ. μαζί με τους Μάνο και Παναγιώτου) για τον Ολυμπιακό, που έχει διευκρινίσει ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Προμηθέα από τη στιγμή που θα το σφυρίζει. Μάλιστα, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ δήλωσε γενική είσοδο 1 ευρώ στην αναμέτρηση.

Στην περίπτωση που τελικά ο Ολυμπιακός δεν κατέβει την Τετάρτη στο ματς του ΣΕΦ, θα μηδενιστεί για δεύτερη φορά φέτος και ως υπότροπος θα υποβιβαστεί στην Α2.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ επικαλούμενοι τον άκυρο ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου, λόγω ελλιπούς παρουσίας των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ την ώρα της διαδικασίας.

Πηγή: newsit.gr

More in Μπάσκετ