Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Επίσκεψη της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» στην ΕΠΣ Μεσσηνίας

Στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας βρέθηκε προχθές αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο και τους υποψηφίους Ευγενία Τσαούση, Νίκο Μπασακίδη, Γιώργο Φάββα, Ευγενία Κάργα και Βασίλης Κουτραφούρης.

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία» στα γραφεία της Ένωσης, υποδέχθηκε ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης, ο Τεχνικός Διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς και το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής Ιωάννης Μανωλόπουλος και συνομίλησε με τους αντιπροσώπους της παράταξης Βασιλόπουλου για τα προβλήματα που ταλανίζουν το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο αναζητώντας από κοινού λύσεις.

«Μας υποδέχτηκαν με θέρμη και μας πληροφόρησαν για τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στα γήπεδα και γενικότερα στον χώρο του Αθλητισμού»,δήλωσε στη «Φ» η υποψήφια Ευγενία Τσαούση, η οποία μάλιστα έχει άμεση σχέση με τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο καθώς είναι μητέρα δυο νεαρών γυναικών, μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, των Σταματίας και Ευγενίας Τσαούση!

«Μας ενημέρωσαν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαφημίσουμε την Μεσσηνία μας μέσω του Αθλητισμού, ενώ συζητήσαμε επίσης για τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο υποδομών και όχι μόνον. Θα πως ότι, ευτυχώς, υπάρχουν βελτιώσεις σε αρκετά από τα προϋπάρχοντα προβλήματα, όχι πως δεν υφίστανται πλέον, αλλά με κοινή συνεργασία και όρεξη για δουλειά, θαρρώ πως όλα λύνονται!»

Πηγή: foninews.gr

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας