Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Επίθεση Ροδίτικων site σε Μεσσηνιακά Μέσα Ενημέρωσης. Ψευδές ειδήσεις και ούτε ένα συγνώμη για τα επεισόδια!

Άνω κάτω έχουν γίνει άπαντες στην Ρόδο από το παιχνίδι της Τετάρτης που μας πέρασε μέχρι και σήμερα που μιλάμε.

Διοίκηση και αστυνομία είναι εκτεθειμένη σε μεγάλο βαθμό καθώς δεν προστάτεψε τους φιλάθλους της Καλαμάτας, ο παρατηρητής είναι κόλαφος σε αυτά που γράφει κατά της Ροδίτικης ομάδας και των «κόσμιων» φιλάθλων της, ενώ το πιο τραγικό από όλα είναι ότι δεν βγήκαν να ζητήσουν ούτε μία συγνώμη, ούτε να καταγγείλουν τα επεισόδια. Που σημαίνει τι, ότι τα επικροτείς;

Από κει και πέρα, από σήμερα το πρωί δημοσιογραφάκια έξυπνα από την Ρόδο, που δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ούτε καν έχουν σπουδάσει αυτό το επάγγελμα, βγήκαν σε κάτι μικρά site και ρίχνουν βολές κατά πάντων.

Ψευδές ειδήσεις ότι η Καλαμάτα δεν εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, κάτι που έχει κάνει η διοίκηση από την Πέμπτη αλλά που μυαλό να παρακολουθήσουν ρεπορτάζ και πατάνε πάνω στον άδικο χαμό του πατέρα του προπονητή της ομάδας του. Πολύ τραγικό.

Επίσης, είναι τόσο σίγουροι ότι η ομάδα τους είναι ανώτερη αγωνιστικά και ότι η Καλαμάτα δεν έκανε φάση στο ματς. Συγνώμη αλλά ήσασταν μάλλον σε άλλο γήπεδο. Μόνο υπεροχή είχατε, κάτω του μετρίου ομάδα έχετε και αυτό θα φανεί την ερχόμενη Τετάρτη. Βάλατε ένα τυχερό γκολ και μιλάτε και από πάνω.

Τέλος, οργανωμένοι οπαδοί δεν θα κατεβούν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και αλήθεια γιατί ζητάτε έκτακτα μέτρα προστασίας, Τι φοβάστε; Τα επεισόδια τα δικά σας που έχουν γραφτεί στην ιστορία δεν θα τα κάνουμε εμείς. Εμείς, θα σας φιλοξενήσουμε όπως πρέπει και όπως κάναμε όλη την χρονιά.

Διαβάστε, λοιπόν παρακάτω το ανύπαρκτο και απαράδεκτο ρεπορτάζ του news12.gr και φυσικά ανυπόγραφο.

Ξέρει ότι ο Διαγόρας είναι ανώτερος αγωνιστικά και ψάχνει άλλους τρόπους ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης. Είναι υποψιασμένοι οι παράγοντες του «γηραιού»

Με φανερή την πρόθεση να δυναμιτίσει το κλίμα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Καλαμάτα τον Διαγόρα την προσεχή Τετάρτη στις 3μ.μ. στη ρεβάνς του 1 – 0 πριν από μερικές ημέρες στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Αυτό είναι το συμπέρασμα που εύκολα μπορεί να βγάλει κανείς παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ, την ειδησεογραφία της «Μάυρης Θύελλας» αλλά και τα όσα γράφουν όλες αυτές τις ημέρες οπαδοί της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Είναι φανερό πως οι Καλαματιανοί βλέποντας στο παιχνίδι της Ρόδου ότι ο Διαγόρας είναι ανώτερος (η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να κάνει ούτε φάση στο Δημοτικό Στάδιο) προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με σκοπό να συσπειρώσουν τον κόσμο στο γήπεδο τους στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Οι άνθρωποι του Διαγόρα είναι υποψιασμένοι για όλα αυτά και κινούνται προς την κατεύθυνση να ζητήσουν έκτακτα μέτρα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Είναι ξεκάθαρο πως ο Διαγόρας δεν πρόκειται να πάει σαν …πρόβατο στη σφαγή για να παίξει τους κόπους μιας χρονιάς. Η διοίκηση του «γηραιού» θέλει να προστατέψει την ομάδα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να το κάνει.

Υ.Γ.1: Είναι πραγματικά κρίμα να υπάρχει μια προσπάθεια να δυναμιτιστεί το κλίμα ειδικά αυτές τις ημέρες όπου ο Διαγόρας βρίσκεται σε βαρύ πένθος λόγω του θανάτου του πατέρα του προπονητή της ομάδας. Το μοιραίο μάλιστα συνέβη κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα. Αλήθεια, η Καλαμάτα επίσημα έστω για τα μάτια έχει συλλυπηθεί τον Διαγόρα γι αυτό το θλιβερό συμβάν. Δεν είδαμε καμία σχετική ανακοίνωση της διοίκησης εκτός και αν κάνουμε λάθος…

Υ.Γ. 2: Η Διοίκηση του Διαγόρα δεν πρόκειται να ζητήσει εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του στο παιχνίδι της Καλαμάτας διότι αυτό προστάζει ο αθλητικός νόμος. Μόνο μεμονωμένα όσοι θέλουν μπορούν να ταξιδέψουν από τη Ρόδο.

More in Μαύρη Θύελλα