Ακολουθήστε μας

Εθνική Ελλάδος

Εθνική Ελλάδας: Φιλικό στην Τουρκία, προετοιμασία στην Ολλανδία

Ο Αγγελος Αναστασιάδης θέλει σε ρυθμό τους παίκτες του ενόψει των αγώνων με Ιταλία και Αρμενία.
Το πρωτάθλημα τελείωσε και πλέον αρχίζει η δράση για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Οι διεθνείς μας αντιμετωπίζουν την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο Αγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του επέλεξαν ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας για μία εβδομάδα σε εγκαταστάσεις στην Ολλανδία, αλλά και ένα φιλικό παιχνίδι στην Αττάλεια κόντρα στην Τουρκία στις 30 Μαϊου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers».

Πηγή: ethnos.gr

More in Εθνική Ελλάδος