Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

* Εποχές Α’ εθνικής θύμισε η χθεσινή μέρα, καθώς η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Η αποστολή μάλιστα της Καλαμάτας έτυχε αποθεωτικής υποδοχής.

* Μέχρι και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας επιστρατεύτηκε για τον έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και των κερκίδων.

* Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας Αλέξης Κούγιας είδε το ματς από τα επίσημα του γηπέδου. Ο γνωστός ποινικολόγος έφθασε στο γήπεδο, μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Ράλλη.

* Ο Ιβάν Μάρκοβιτς δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, αλλά ήταν αυτός που πριν το ματς έκανε το γύρο του γηπέδου ζητώντας από την κερκίδα το χειροκρότημα που θα εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

* Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο με πυρσούς και χαρτάκια.

*Ολοι οι δρόμοι οδηγούσαν χθες στο γήπεδο και έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν αιρετοί και δεκάδες υποψήφιοι.

Μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, που αποχώρησε πριν τη παράταση και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που πήρε θέση στις κερκίδες ενώ είχε ξεκινήσει το μπαράζ.

* Ενταση επικράτησε μετά την αποβολή του Γιόνδη και από τα μεγάφωνα ακούγονται συστάσεις για ηρεμία. Το ίδιο συνέβη και στο 76ο λεπτό, όταν διεκόπη προσωρινά το ματς και ακούστηκε το εξής “Μην πετάτε αντικείμενα θα τιμωρηθεί ομάδα μας”. Θα διακοπεί το ματς”.

* Αναστάτωση προκλήθηκε στο πέταλο των οργανωμένων στο 82ο λεπτό όταν ένας φίλαθλος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζητήθηκε από τα μεγάφωνα να σπεύσει γιατρός. Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

* Με προτροπή του Γιάννη Χριστόπουλου οι παίκτες έσπευσαν στο τέλος στους φιλάθλους που τους χειροκρότησαν.

* Δεν έλειψαν πάντως και οι έντονες αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών, κυρίως προς τη διοίκηση για την απώλεια της ανόδου.

* Τα κλάματα έβαλε με το σφύριγμα της λήξης ο Δημήτρης Κασωτάκης. Ο γκολκίπερ της Καλαμάτας ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την κατάληξη του μπαράζ. Το ίδιο και οι υπόλοιποι παίκτες της Καλαμάτας με αρκετούς να σωριάζονται στο έδαφος, όταν σφύριξε για τελευταία φορά ο Βάτσιος.

Πηγή: notosport.gr

More in Μαύρη Θύελλα