Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Φίλαθλος Καλαμάτας. Κώστας Ντίλλης: «Μην κλαίς Θυελλάρα μου»

Επιστολή του φιλάθλου Καλαμάτας Κώστα Ντίλλη, αναλυτικά αναφέρει:

Τετάρτη 15 Μαΐου

Μια μέρα συμπληρώθηκε μαζί με τα υπόλοιπα ντέρμπι που χαρά δεν πειραμε. Στην πόλη μας οι καμπάνες χτυπάνε πένθιμα, όχι ότι χάσαμε έναν άνθρωπο αλλά χάσαμε μια ευκαιρία που παλεύαμε ΕΜΕΙΣ (κόσμος) όλο τον χειμώνα για να βγούμε από αυτόν το βάλτο που είμαστε εδώ και περίπου 10 χρόνια..

Όχι θυελλαρα μου μην κλαις δεν είσαι μόνη σου, όχι όχι οι αλλοι σε αφήσαν εμείς (κόσμο) ποτέ κοιτά αγάπη μου ανεξάρτητα το αποτέλεσμα ολοι για εμάς μιλάνε βλέπεις την στηρίξει που έχεις από τον κόσμο σου δεν είσαι μόνη σου και ούτε προκειται.

Έχουμε περάσει χαρές λείπες και δεν προκειται να υποκύψουμε γιατί είμαστε αρρωστοι, έχουμε μέσα μας ασπρομαυρη αρρώστια έχουμε ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ….

Να ξέρεις οσο και να μας στεναχωρεις εμείς τοσο πορωνομαστε μαζι σου γιατί μας τάζουν πρωταθλήματα κύπελα δόξες και μας τα γκρεμίζουν ολα αγάπη μου και από αυτό το γκρέμισμα γινόμαστε πιο δυνατή αγάπη μου γλυκιά..

Ολοι θα φύγουν ,ολοι θα σε ξεχάσουν αλά εσυ να ξέρεις ένα πράγμα ότι ο κόσμος σου είναι και θα είναι πάντα δυπλα σου ΑΥΤΟΙ που χρωστάνε στα ενοίκια τους στους γνωστούς τους που τους πειραν ένα εικοσαυρο για να ερθουν να σε δει εκτός που παίζεις έχει η δεν έχει σημασία το παιχνίδι αλλά είναι αυτή που μετά από την Κυριακή που έπαιξες και σου τραγούδαγε μέσα στο νερόβρεχο και εσυ έχασες και αυτός είχε 40 πυρετο την επόμενη ημέρα και δεν σταματάει σε γουστάρει πολύ περισοτερο αυος είναι ο πραγματικός σου άνθρωπος και όχι αυτή που έχουν τα εκατομμύρια….

Για αυτό αγάπη μου γλυκιά είμαστε μαζί σου δεν μας νοιαζει που δεν ανεβήκαμε δεν μας νοιάζει που στεναχωρηθήκαμε μας νοιάζει και είμαστε περήφανη που όπου και να πήγαμε σε στηρίξαμε μεχρι τελευταία στιγμή και ολοι μας θυμούνται και σέβονται το μεγαλείο σου αγάπη μου γλυκιά, και να ξέρεις ΘΥΕΛΛΑΡΑ μου και να πεθάνω εγώ δεν θα σταματήσω να τραγουδώ και εσυ να μην κλαις γιατί εγώ την κόλαση ασπρομαυρη θα την κάνω για πάρτη σου δεν μου είναι δύσκολο γιατί και τώρα που είμαι στην ζωή έχω τρελάνει όλους τους γιατρούς να βρουν αντίδοτο για την αρρώστια σου αλά άδικα και δεν με αφορά γιατί περιφανος είμαι…..

Για αυτό ΘΥΕΛΛΑΡΑ μου γλυκιά σκούπισε τα δακρια σου που έφυγαν μερικοί δεν πρέπει να σε νοιάζει πρέπει να το περάσεις αδιαφορο γιατί να μη ξεχνάς ότι δυπλα σου είμαστε εμείς οι άρρωστοι οπαδοί σου Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ αυτό να ξέρεις και σε όπιο γήπεδο
κι αν πας εμείς θα είμαστε κοντά..
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️🏳️🏴🏳️🏴🏳️
ΥΓ:όταν την άνοδο θα πάρω θα σαλτάρω και αν πεθάνω την κόλαση ασπρομαυρη θα κάνω….

More in Μαύρη Θύελλα