Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Παραθυράκι ανόδου; Ποια είναι η επόμενη μέρα;

Απογοήτευση, πίκρα και προβληματισμός επικρατεί στην Καλαμάτα και στους φιλάθλους μετά την απώλεια της ανόδου, μία άνοδος που δεν αξίζαμε να χάσουμε μιας και οι αντίπαλοι μας δεν ήταν καλύτεροι ούτε στον πρώτο αγώνα, ούτε στον επαναληπτικό.

Από κει και πέρα, η επόμενη μέρα δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει στην τοπική μας ομάδα και άπαντες περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις αλλά και το παραθυράκι που υπάρχει για ενδεχόμενη άνοδος.

Συγκεκριμένα, μετά την ψήφιση της αναδιάρθρωσης γράφονται πολλά για τον αριθμό των ομάδων της Super League 2 και της Football League. Το σενάριο λένε ότι θα αυξηθούν οι ομάδες της Super League 2 σε 14 (από 12), ώστε να προκύψουν δύο κενές θέσεις στη Football League, οι οποίες με την σειρά τους θα καλυφθούν από τις ομάδες που απέτυχαν στα μπαράζ της Γ’ εθνικής.

Στην Καλαμάτα δεν έχουν παρά να περιμένουν λίγες μέρες τις τελικές αποφάσεις από την ΕΠΟ, ελπίζοντας ότι θα προκύψει κάποια θετική εξέλιξη ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανέβει στην Football League είτε απευθείας είτε μέσω νέου μπαράζ.

More in Μαύρη Θύελλα