Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Απαράδεκτο και προσβλητικό δημοσίευμα τους news12.gr για Καλαμάτα και τοπικά Μ.Μ.Ε.

Συνεχίζει να προκαλεί το συγκεκριμένο site της Ρόδου, που αντί να κοιτάξει την ομάδα του, συνεχίζει να ασχολείται με την ομάδα της Καλαμάτας αλλά και να εξαπολύει επίθεση προς τα αθλητικά μέσα ενημέρωσης και να τονίζει πως να κάνουμε την δουλειά μας. Έλεος κύριοι, σοβαρευτείτε.

Διαβάστε λοιπόν:

Εξιλαστήρια θύματα απ’ ότι φαίνεται ψάχνει ο μεγαλομέτοχος της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος προκειμένου να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον Διαγόρα και να ανέβει στην Football League. Αυτό είναι το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ των Μεσσηνιακών ιστοσελίδων. Ένα γνωστό site της Μεσσήνης λοιπόν, το οποίο είχε δημοσιευτεί στις 3 Μαίου κάνει λόγο για …γκάφα του κ. Χριστόπουλου ο οποίος ενώ ήταν έως τώρα στο … «άρμα Γραμμένου» και απολάμβανε καλές διαιτησίες αποφάσισε να αλλάξει… στρατόπεδο και να πάει προς το νότο… Μπορείτε να το διαβάσετε αυτούσιο ΕΔΩ για να βγάλετε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο κ. Χριστόπουλος με βάση το video του αγώνα αλλά και τη συνολική παρουσία των δυο ομάδων δεν δικαιούται να έχει κανένα παράπονο από τη διαιτησία η οποία στάθηκε στο ύψος της και στα δυο παιχνίδια και ήταν εξαιρετική. Η αποβολή του Γιόνδη για την οποία έγινε ντόρος είναι πολύ σωστή διότι ο παίκτης (ο οποίος προκαλούσε με τη συμπεριφορά του και στη Ρόδο) έκανε μια άσεμνη κίνηση προς τον πάγκο της ομάδας του Διαγόρα. Αντί δηλαδή να ασχοληθεί με την ομάδα του, επέλεξε να …πικάρει τον αντίπαλο. Επίσης το γκολ που πέτυχε η Καλαμάτα και ακυρώθηκε, σωστά ακυρώθηκε διότι είναι ο ορισμός του οφσαϊντ. Πραγματικά απορούμε πως γίνεται σε αυτή τη χώρα το άσπρο να γίνεται μαύρο. Και σε αυτό έχουν ευθύνη και ορισμένοι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης οι οποίοι αντί να κάνουν αντικειμενικά τη δουλειά τους λειτουργούν λες και είναι υπάλληλοι των ομάδων. Εν πάση περιπτώσει, η μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο Διαγόρας ήταν ανώτερος από την Καλαμάτα και δίκαια ανέβηκε κατηγορία. Τον αδικεί μάλιστα η ήττα με 2 – 1 στο δεύτερο παιχνίδι, μιας και με βάση τη συνολική παρουσία των ομάδων, ο ¨γηραιός» δικαιούταν να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Ας μην ψάχνουν λοιπόν ορισμένοι εξιλαστήρια θύματα και ας κάνουν την αυτοκριτική τους για τα δικά τους σοβαρά λάθη καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.

More in Γ Εθνική