Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Παρουσία Χαρίτση, φιλική νίκη του ΑΟΔ με 3-1 κόντρα στους Παλαίμαχους Καλαμάτας

Με την απονομή του πρωταθλήματος και την γιορτή της κατάκτησης πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ’ Εθνική, έγινε στο Διαβολίτσι η φιέστα και οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη φετινή επιτυχία της ομάδας.

Μάλιστα, στο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» έγινε το φιλικό των πρωταθλητών με τους παλαίμαχους της Καλαμάτας και στη συνέχεια η απονομή του τροπαίου από τα χέρια του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη και του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Παρόντα στο γήπεδο και πανευτυχή φυσικά, όλα τα μέλη της οικογένειας του Διαβολιτσίου, ενώ μετά την απονομή της κούπας ακολούθησε γλέντι και πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τον τοπικό σύλλογο.

Στο φιλικό λοιπόν, η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα νίκησε με 3-1 με γκολ των Γιάννη Καλογερόπουλου, Δημήτρη Πιτσιλή και Σωκράτη Τσουκαλά, ενώ για τους μελανόλευκους παλαίμαχους σκόραρε ο Τάκης Δρούγας.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Πάλιας, Κρεμμύδας, Λιόλιος, Τζανετέας, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πιτσιλής, Κουλόπουλος, Ζάκκας, Ι. Καλογερόπουλος (Τσουκαλάς, Εμμανουήλ, Σουλαντίκας, Σταματελόπουλος, Κάνιστρας, Παντελής, Ασημακόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Νίκος Μουλατσιώτης): Λίβας, Μαυρέας, Φράγκος, Σκαφιδάς, Παλαμάρας, Μίντζηρας, Κ. Μπιζίμης, Ζαπρόπουλος, Αντ. Καλογεροπουλος, Δρούγας, Γαλανόπουλος (Κεράνης, Δέδες, Πετρόγιαννης, Πλακουδάκης, Π. Μπιζίμης, Σωτηρόπουλος, Κορομηλάς, Ασημακόπουλος, Τσάκωνας, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Θεοδώρου, Πετρομιχελής, Σωτηρόπουλος, Κόντος, Μάνα.

More in Γ Εθνική