Ακολουθήστε μας

Σπορ

Άθληση και διασκέδαση στα καλοκαιρινά καμπ του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας!

Με πρόγραμμα ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πολλά σπορ αλλά πάντα με το ίδιο κέφι θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καλοκαιρινό αθλητικό camp του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Τα summer camp του ΟΑΚ θα γίνουν σε 11 περιόδους (από τις 17 Ιουνίου έως τις 13 Σεπτεμβρίου), στις άνετες εγκαταστάσεις του ομίλου, στα γήπεδα τένις της Δυτικής Παραλίας, προσφέροντας πλήθος διαφορετικών επιλογών που όχι μόνο θα διευκολύνουν τους γονείς μετά το κλείσιμο των σχολείων, αλλά, κυρίως, θα χαρίσουν στα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο πρωτόγνωρες εμπειρίες, νέους φίλους και ατελείωτο παιχνίδι!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης ανακοινώνει με χαρά ότι φέτος αποφάσισε να αναβαθμίσει το καλοκαιρινό camp, που γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Προκειμένου τα παιδιά του τένις να μπορούν να φέρουν μαζί και τους φίλους τους, για να γυμναστούν, αλλά και να διασκεδάσουν παρέα, στο πρόγραμμα εκτός από το τένις, εντάχθηκε και το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, αλλά και η κολύμβηση.

Προπονητές του κάθε αθλήματος, μέσω παιχνιδιών, θα γνωρίσουν στα παιδιά αυτά τα αθλήματα. Αν και η θάλασσα υπήρχε και παλιά στο πρόγραμμα, φέτος εκτός από το μπάνιο σαν παιχνίδι, ο Παναγιώτης Λαγοπάτης, προπονητής κολύμβησης, θα διδάξει στα παιδιά τα μυστικά της κολύμβησης..

Μετά τα αθλήματα, στον στεγασμένο χώρο μας, εκτός από το ping-pong, θα υπάρχει και υπεύθυνος δημιουργικής απασχόλησης, που θα φροντίσει τα παιδιά να περνούν διασκεδαστικά το χρόνο τους.

Η παρακολούθηση του camp γίνεται ανά εβδομάδα, και το κόστος ανά παιδί για 1 εβδομάδα είναι 45 € ,

Στη ανωτέρω τομή περιλαμβάνεται το κολατσιό (σαντουιτσάκι ή λαλάγγι ή ζαχαρωτό) και 1 χυμός.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μενού για μεσημεριανό φαγητό, που θα κοστίζει 20€/εβδομάδα , με την εγγύηση ποιότητας του εστιατορίου ΜΥΡΩΝΙ .

ΠΕΡΙΟΔΟΙ

ΙΟΥΝΙΟΣ

1η περίοδος 17-21/6, 2η περίοδος 24-28/6

ΙΟΥΛΙΟΣ

3η περίοδος 1-5/7, 4η περίοδος 8-12/7, 5η περίοδος 15-19/7, 6η περίοδος 22-26/7

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

7η περίοδος 29/7-2/8, 8η περίοδος 5-9/8, 9η περίοδος 26-30/8

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

10η περίοδος 2-6/9, 11η περίοδος 9-13/9

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες του προγράμματος καθώς και τις εκπτώσεις για κράτηση πέραν των 2 περιόδων, για αδέλφια κλπ. στη γραμματεία του ομίλου (2721020553).

More in Σπορ