Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Στις 12 Ιουνίου μαθαίνει αντιπάλους στη Γ’ Εθνική ο Σύλλογος Δρομέων

Για την Τετάρτη 12 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση ανακατανομής των σωματείων στους Ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σ’ αυτή την κλήρωση αναμένεται να υπάρξει ανακατανομή των σωματείων της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στους τέσσερις Ομίλους της κατηγορίας. Έτσι και ο Σύλλογος Δρομέων αναμένεται να μάθει όλους τους αντιπάλους της νέας αγωνιστικής σεζόν στον 1ο Όμιλο Νότου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με το άρθρο 12 – παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2018-2019 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στο 1ο, 2ο, και 3ο, 4οΌμιλο αντίστοιχα.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κληρώσεις του 1ου, 2ου ομίλου και του 3ου, 4ου ομίλου θα γίνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 13.00, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. (ΟΑΚΑ-Μαρούσι) και στην αίθουσα συνεντεύξεων στο Καυταντζόγλειο στάδιοστην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.».

Πηγή: contraepithesi.gr

More in Μπάσκετ