Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

16 ΚΑΙ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ «ΒΑΛΥΡΕΙΑ»

Εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Ιουνίου, τότε άλλωστε έχει ορισθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του αθλητικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Αστέρας Βαλύρας.
Μετά τον καθιερωμένο απολογισμό θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης που θα έχει διετή θητεία.

Παρελθόν μετά από 25 χρόνια
συνεργασίας ο Χρήστος Παπαγεωργίου

Παρελθόν μετά από 25 και πλέον συναπτά έτη ως υπεύθυνος ενημέρωσης για τα διοικητικά του Αστέρα Βαλύρας F.C, θα αποτελέσει ο Χρήστος ΠαπαγεωργίουPAPAGEORGIOY XRHSTOS.  Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, ο 64χρονος Ιθωμίτης αθλητικογράφος, Χρήστος Παπαγεωργίου, πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην ενεργή του ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Την περσινή σεζόν είχε πέσει θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην περιοχή Αρφαρών-Αγίου Φλώρου, με πολλαπλά κατάγματα στην ποδοκνημική και στα πλευρά, ενώ ανήμερα των επαναληπτικών εκλογών την περασμένη Κυριακή διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω σοβαρού καρδιολογικού προβλήματος,.

Παρέμεινε κλινήρης για μια εβδομάδα στην καρδιολογική κλινική (σ.σ. προσβλήθηκε από πνευμονικό οίδημα) και αφού ξέφυγε οριστικά το κίνδυνο πήρε εξιτήριο.
Μετά τις απαραίτητες συστάσεις των θεραπόντων ιατρών, του διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Γιώργου Κουδούνη και των στενών συνεργατών του κ. Κοσμοπούλου και Μάκαρη – τους οποίους ευχαριστεί θερμά- του συνέστησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας-φαρμακευτικής αγωγής- και ξεκούραση, εφόσον βέβαια θελήσει και ο ίδιος να συνεχίζει να χαίρεται τις χαρές της ζωής!

Του Αγίου Πνεύματος
τα «Βαλύρεια» 2019

BALYREIA 2

Ανήμερα της θρησκευτικής εορτής της Αγίας Τριάδος, θα διεξαχθούν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Φωτεινό και τους στενούς συνεργάτες του, οι καθιερωμένοι εδώ και ενάμισι αιώνα αθλητικοί αγώνες με την επωνυμία «Βαλύρεια 2019».
Η εκδήλωση περιλαμβάνει αγώνες Δρόμου 1500μ., 400μ., 100μ., σακκοδρομίες και ποδηλασία παίδων-εφήβων νεανίδων, ενώ παράλληλα γίνεται ο Ιθωμαίος Δρόμος Φιλίας 14χ.λ.μ. με αφετηρία την Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Ιθώμης και τερματισμό την πλατεία της Βαλύρας, με την στήριξη του Δήμου Μεσσήνης, του ακούραστου “νησιώτη” γυμναστή Χρήστου Παναγιωτόπουλου, του Συνδέσμου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας και του Αστέρα Βαλύρας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές στους νικητές/τριες των αγώνων θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα

Μουσικές βραδιές στην πλατεία Βαλύρας

Παράλληλα, το βράδυ της Κυριακής 16 και την Δευτέρα 17 Ιουνίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, ο Αστέρας διοργανώνει μουσικές βραδιές στην πλατεία της Βαλύρας. Σκοπός των εκδηλώσεων η σύσφιξη των σχέσεων και βεβαίως η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

More in Β Τοπικό