Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Άγρια καταδίωξη με κλέφτες στην Καλαμάτα – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Εικόνες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο τρίγωνο μεταξύ των οδών Μπακογιάννη, Γλαύκου και Αθηνών στην Καλαμάτα, την ώρα που δύο δράστες επιχειρούσαν να εισέλθουν σε μια μονοκατοικία. Εκείνη την στιγμή ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε και μια γυναίκα που είχε βγει για να πετάξει τα σκουπίδια είδε τους δύο επίδοξους κλέφτες να πηγαίνουν και να κρύβονται σε γειτονικό σπίτι.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν άμεσα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο και μετά από μάχη σώμα με σώμα κατάφεραν να πιάσουν τον έναν από τους δύο που κρατούσε κατσαβίδι… Ο άλλος με πέτρα στο χέρι έπεσε επάνω σε πολίτες που τον κυνήγησαν, και, ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό με τους αστυνομικούς κατά πόδας σπίτι με σπίτι.

Τα όσα διαδραματίστηκαν ήταν συγκλονιστικά… Ο δράστης κατάφερε να περάσει μέσα από τις αυλές, πηδώντας πάνω από μάντρες, μπαίνοντας ακόμη και σε ένα σπίτι μέσα από τους χώρους τους και πάνω στα μπαλκόνια αρκετών σπιτιών. Και άλλοι αρκετοί αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο – όλων να σημειωθεί οι κινήσεις ήταν συντονισμένες – αναζητούσαν επί ώρα τον δράστη που είχε κρυφτεί σε ένα δυσπρόσιτο σημείο πίσω από ένα σπίτι. Ο κάτοικος του σπιτιού αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε ακολούθησε χαμός και η Αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στο τμήμα.

Πηγή: best-tv.gr

More in Ειδήσεις