Πέμπτη , 13 Ιούνιος 2019

Σπίνος OPEN: Το τουρνουά θεσμός της Καλαμάτας

Το τουρνουά θεσμός του πανελλήνιου σιρκούι, το Σπίνος OPEN θα πραγματοποιηθεί για τρίτη σερί σεζόν στην άμμο του KBV στην πόλη της Μεσσηνίας το τριήμερο 21-23 Ιουνίου.

Η διοργάνωση αποτελεί το δεύτερο τουρνουά κατηγορίας OPEN που πραγματοποιείται στην πόλη της Καλαμάτας μετά το KBV OPEN. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley, στην κεντρική παραλία της όμορφης πόλης. Η διοργάνωση θα έχει συντελεστή βαθμολογίας 0,1 και συνολικό χρηματικό έπαθλο

Λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος την Δευτέρα 17 Ιουνίου, οι δηλώσεις συμμετοχής παίρνουν παράταση κατά μία ημέρα (Τρίτη 18/6, 14.00). Οι αθλητές και οι αθλήτριες για να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στο μητρώο μπιτς βόλεϊ (ΕΔΩ) και στη συνέχεια να αποστείλουν την σχετική φόρμα (ΕΔΩ) στο απευθείας στον διοργανωτή (gkoulieris@gmail.com)

Μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής του τουρνουά είναι ο Καφές Σπίνος. Η εταιρεία «Γ. ΣΠΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» δραστηριοποιείται στον χώρο επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας ποιοτικών καφέδων στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας, τόσο για επαγγελματικό σκοπό (Café, Super Market, Ξενοδοχεία) όσο και για οικιακή χρήση.

Πηγή: volleyball.gr

Δείτε ακόμα...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αρχή στις ανανεώσεις με Κόλλια και Δεδούση

Το χτίσιμο του Απόλλων Καλαμάτας για την νέα αγωνιστική σεζόν άρχισε με τις πρώτες ανανεώσεις. …

Σε αγώνα beach volley στην Καλαμάτα η Βίκυ Χατζηβασιλείου (Βίντεο)

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα και στις εγκαταστάσεις του KBV στην οδό Ναυαρίνου, …