Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Την Τρίτη η γενική συνέλευση. Ανακοίνωση της διοίκησης

Την Τρίτη 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη γενική συνέλευση για την ομάδα του Τελλου Άγρα.

Ως Διοίκηση του Τελου Άγρα ανακοινώνουμε τα εξής :

Αρχικά θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την διοργάνωση του φιλικού που πραγματοποιήθηκε στην μνήμη των αδικοχαμένων φίλων μας .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ποδοσφαιρικο σωματείο της Ερανης

Στην ΕΠΣ Μεσσηνίας στους ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να μας τιμήσουν κ στους χορηγούς μας για την διεξαγωγή του φιλικού.

Την Αρτοποιία Μπουλουλη και τον κ. Ανδρινοπουλο που μας εξασφάλισε την μεταφορά του Αθλητικου Σωματείου Ερανης .

Ιδιαίτερα θελουμε να ευχαριστήσουμε τις οικογένειες των αδικοχαμενων παιδιών που ήταν μαζί μας .

Μια πραγματικά όμορφη χρονια έφτασε στο τέλος της .

Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργαστήκαμε , με τις καλές κ τις άσχημες στιγμές τους , από όλους πήραμε κάτι θετικό κ μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι .

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους συνδρομητές μας που μας βοήθησαν όλη την σεζόν , ο καθένας τους ήταν απαραίτητος για ύπαρξη κ βιωσιμότητα της ομάδας μας !

Το μεγαλύτερο επίτευγμα για εμάς είναι το <<Ηθικό Κεφάλαιο >> που έχτισε η ομάδα μας προς όλους όσους συνεργαστήκαμε καθώς κ αυτούς που φιλοξενήσαμε ,πετύχαμε μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία με τα χαμηλότερα έξοδα για τα δεδομένα του Τελου Άγρα κ κυρίως με παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας μας !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτους τους μικρούς ποδοσφαιρικους ηρωες ηλικίας 15 κ 17 χρόνων που αγκάλιασαν την ομάδα μας και φυσικά στα μεγαλύτερα παιδιά που με ήθος κ αρχές τα πλαισίωσαν !

Όσον αφορά το μέλλον λοιπόν ,
Λόγω ειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στελέχη της Διοίκησης μας δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν κ την νέα σεζόν κ δημιουργείτε η ανάγκη εύρεσης νέων φιλόδοξων ατόμων που θα πλαισιώσουν την υπάρχον διοίκηση η θα δημιουργήσουν ένα νέο συμβούλιο για την επόμενη μέρα της ομάδας που όλοι αγαπάμε !

Την Τρίτη 18.06.2019 κ ώρα 8:30 μμ στην κεντρική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση με θέμα τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε καθώς κ την εκλογη νέας Διοίκησης !

Σας ευχαριστούμε θερμά !
Το Δ.Σ του Τελου Άγρα !

ΥΣΤ :
Η περιοχή έχει την δυναμική να δημιουργήσει κάτι μεγάλο και κυρίως Ενιαίο !! Χωρίς διχασμούς κ προσωπικούς εγωισμούς ! Ευελπιστούμε ότι το αύριο της ομάδας μας Θα είναι αυτό που πραγματικά της αξίζει !!

More in Α Τοπικό