Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΕΥΚΛΗΣ: Έντονη και τριπλή δράση για τον Ευκλή την προηγούμενη Κυριακή

Την περασμένη Κυριακή (9/6ου) ο δραστήριος καλαματιανός Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας »Ο Ευκλής» είχε τριπλή και έντονη δράση !!

__Ο τριαθλητής του Ευκλή Κων/νος Κρανιώτης κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία (30 – 34 ετών), με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 20 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα στην απόσταση Sprint στο Porosea 2019 στον Πόρο.

__Οι πενήντα λάτρεις της φύσης και πεζοπόροι του Ευκλή την ίδια ημέρα γνώρισαν και περπάτησαν τα όμορφα, πετρόκτιστα καλντερίμια της Μεσσηνιακής Μάνης.

__Τέλος δύο αθλητές του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας, ο Βασίλειος Μυστριώτης και ο Παντελεήμων Σταμάτης συμμετείχαν σε έναν απαιτητικό αγώνα δρόμου των 126,7 χλμ. με την επωνυμία Gran – Fondo Delphi στους Δελφούς.

Ο μεν Μυστριώτης κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία του Μάστερ Δ΄ (60 ετών και άνω), ο δε Σταμάτης τερμάτισε 9ος στην κατηγορία του Μάστερ Β΄ (40 – 44 ετών).

Όπως μας δήλωσαν οι καλαματιανοί αθλητές ήταν ένας δύσκολος αγώνας, με υψομετρικά ανάβασης 2225 μ. και με αφόρητη ζέστη, παρ΄ όλα αυτά οι δύο ποδηλάτες κατάφεραν να τερματίσουν τον αγώνα, που διοργανώνει για 9η χρονιά ο Α.Ο. Θυσέας και προσελκύει σπουδαίους αθλητές και πρωταθλητές της αγωνιστικής ποδηλασίας.

Γράφει η Ελένη Οικονομοπούλου ( πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου )

More in Σπορ