Ακολουθήστε μας

Σπορ

Η σκακιστική ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας έχασε 2,5 – 1,5 από τον ΔΙΑ Πετρούπολης Αττικής

Την ήττα γνώρισαν την περασμένη Κυριακή οι σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» στον αγώνα μπαράζ του 37ου Ομαδικού Πανελληνίου Κυπέλλου. Η καλαματιανή ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα ΔΙΑΣ Πετρούπολης Αττικής αλλά παρόλη την προσπάθεια ηττήθηκε με σκορ 2,5 – 1,5.

Βεβαίως, το κέρδος αυτής της συνάντησης ήταν μεγάλο για τους νεαρούς σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, αφού είχαν την ευκαιρία ν’ αγωνιστούν με αξιόλογους σκακιστές. Οι έφηβοι σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν για περίπου πέντε ώρες.

  • Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Κινόπουλος Αργύρης – Κατσιάμπας Ευθύμιος     0,5 – 0,5

Θωμαΐδης Παναγιώτης – Ατανάσωφ Μαργαρίτης         0 – 1

Λούκα Μαριάνθη – Καίσαρης Ευάγγελος   1 – 0

Λιάκος Χρήστος – Παυλής Αντώνιος         0 – 1

Αρχηγός της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ο Πέτρος Διαμαντέας.

Ξεχωρίζει η εξαιρετική παρτίδα της Μαριάνθης Λούκα, που έφερε και νίκη για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας αλλά και η παρτίδα του Παναγιώτη Θωμαΐδη ο οποίος έχασε σε πίεση χρόνου.

Μετά απ’ αυτήν την συνάντηση στο F8 του 37ου Κυπέλλου Ελλάδος θα συμμετέχει η ομάδα της Αττικής ΔΙΑΣ Πετρούπολης.

SKAKI RAPID 2

Άρχισε η προετοιμασία για το Πανελλήνιο

Στο μεταξύ, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την συμμετοχή της ομάδας στο 47ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 2 Ιουλίου 2019 και θα διεξαχθεί στη Πάτρα.

«Οι υπεύθυνοι του Σκακιστικού Τμήματος, οι αθλητές καθώς και οι οικογένειές τους ευχαριστούν τον Στάθη Καρέλια που για άλλη μία χρονιά με την ευγενική χρυσή χορηγία του δίνει την δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας του ομίλου στο ομαδικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.»

Πηγή: foninews.gr

More in Σπορ