Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Αποχώρησε η Μπέλλα. Η ανακοίνωση της

Μεγάλο πρόβλημα διοικητικό στον Τσικλητήρα Πύλου, με την αποχώρηση της Προέδρου Όλγας Μπέλλα.

Ανακοίνωση προέδρου Τσικλητήρα Πύλου, Μπέλλα Όλγα:

» Μετά την απόφαση του Κύριου Αργυρόπουλου, να αποχωρήσει απο την τεχνική ηγεσία του Τσικλητήρα Πύλου, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια αυτόν τον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα μας.

Εναν επαγγελματια προπονητή που έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα μας, που ασχολήθηκε και ανέδειξε τα ταλεντακια μας και θελω να του ευχηθώ να έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε όποια ομάδα και εάν δουλέψει τη νέα σεζόν. Ειμαι σίγουρη ότι το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλυφθεί επάξια!!!!

Επίσης με τη σειρα μου και εγω θα θέσω την παραίτηση μου στο συμβούλιο, λογο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Μη μποροντας αλλο μονη μου, να σηκωσω ολο το οικονομικο βαρος της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πύλου για την όση στήριξη και βοήθεια πρόσφερε τη χρονιά που μας πέρασε στην ομάδα μας και εύχομαι η νέα διοίκηση που σύντομα ελπίζω να εκλεγεί να κάνει μια αντάξια καλή χρονιά. Η υποστήριξη και η βοήθεια μου θα συνεχίσει να υπάρχει για τον Τσικλητήρα μας, αλλά από άλλη θέση».

More in Α Τοπικό