Ακολουθήστε μας

Σπορ

Με Βαγγέλη Σιδερέα ο ΣΔΥΜ στο 2° Skyros Run 2019

Στις 23 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο όμορφο νησί της Σκύρου το  Skyros Run 2019, που αποτελεί πια έναν θεσμό και ξεχωρίζει για την ποιότητα του αγώνα, αλλά και το πλήθος των πολιτιστικών δράσεων.

Δεκάδες δρομείς ταξίδεψαν από διάφορες χώρες του κόσμου μαζί με τους δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, για να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την αθλητική γιορτή, ζώντας πραγματικά μοναδικές στιγμές καθ’ όλο το τριήμερο των εκδηλώσεων που με επιτυχία έκαναν οι διοργανωτές.

Η διοργάνωση περιλάμβανε τους αγώνες των 5, 10, 21 χιλιομέτρων, αλλά και μικρότερες διαδρομές για παιδιά, ενώ οι επισκέπτες και οι συνοδοί των αθλητών είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να απολαύσουν υπέροχα τοπία του νησιού, να χαλαρώσουν στις πεντακάθαρες παραλίες του νησιού και να δεχτούν απλόχερα την μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της Σκύρου και όσων συνεργαζόμενων φορέων με τη διοργάνωση.

Στο όμορφο νησί της Σκύρου παρών και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με το μέλος του ΔΣ του συλλόγου, τον γενικό γραμματέα Βαγγέλη Σιδερέα, που συμμετείχε στον δύσκολο αγώνα των 21 χιλιομέτρων τερματίζοντας επιτυχώς σε χρόνο 2:07:50″.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, νικητής στον ημιμαραθώνιο ήταν ο Μαροκινός Abdellah Erraki με 01:21:16, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Μπιτζελέρη Παναγιώτα 01:38:12. Στα 10 χιλιόμετρα στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Μίνος με χρόνο 34:38 και πρώτη γυναίκα η Ψύρρου Ελένη με χρόνο 56:01 από τον Α.Ο. Φιλιατρών. Στα 5 χιλιόμετρα νικητής ήταν ο Ματέους Ματζιάρ με 17:48 και πρώτη γυναίκα ήταν η Αθανασία Εμμανουήλ με 28:58.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τον Βαγγέλη για τη συμμετοχή του στην ανωτέρω διοργάνωση.

More in Σπορ