Ακολουθήστε μας

Σπορ

Πανίσχυρος ο ΣΔΥΜ στις Κολλίνες Αρκαδίας και το 4° Skiritida Run 2019

Με μεγάλη συμμετοχή, πολύ χρώμα, πάθος και τεράστια χαμόγελα που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το 4° Skiritida Run, το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στις Κολλίνες Αρκαδίας.

Δρομείς από όλη την Ελλάδα απόλαυσαν τη μοναδική διαδρομή του Δάσους Σκιρίτιδας, απολαμβάνοντας το τοπίο, τρέχοντας ανάμεσα στα πεύκα, τα έλατα και τις κερασιές, δοκιμάζοντας στο τέλος τα εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας και διασκεδάζοντας στο γλέντι που ακολούθησε με ζωντανή μουσική και λαϊκά τραγούδια.

Η διοργάνωση περιελάμβανε τους αγώνες του ημιμαραθωνίου 21.1 χλμ., των 5 και 10 χλμ. και έναν αγώνα 1000 μ. για τους μικρούς φίλους.

Το εθελοντικό στοιχείο ήταν έντονο, χωρίς τη συνδρομή του οποίου δεν θα ήταν εφικτή τόσο η διεξαγωγή των αγώνων δρόμου όσο και αυτή των παράλληλων εκδηλώσεων.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε δυναμικό παρόν, με μια τεράστια αποστολή που ξεπέρασε τους 60 δρομείς σε όλους τους αγώνες. Σίγουρα ήταν ο πολυπληθέστερος Σύλλογος, που μετέβη στις Κολλίνες οργανωμένα με γεμάτο πούλμαν από την Καλαμάτα, αλλά και πολλά μέλη με τους συνοδούς τους που πήγαν με δικά τους μεταφορικά μέσα. Η επιτυχία όμως ήρθε και στον αγωνιστικό χώρο όπου είχαμε διακρίσεις μελών του τόσο στον ημιμαραθώνιο, όσο και στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Στο αγωνιστικό μέρος των αγώνων, 2ος στη γενική κατάταξη στον ημιμαραθώνιο τερμάτισε ο αθλητής του Συλλόγου Εμιλιάνο Κάνο, σημειώνοντας χρόνο 1:26:20, ενώ μεγάλη επιτυχία είχαμε και στις γυναίκες στο ίδιο αγώνισμα, από την αθλήτρια του Συλλόγου μας Σταυρούλα Μπάκα που κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη, σημειώνοντας χρόνο 1:45:52. Στον ημιμαραθώνιο σπουδαία θέση στους άντρες πήρε και ο Φιλανδριανός Κωνσταντίνος που τερμάτισε 7ος στη γενική κατάταξη και 1ος στη κατηγορία του με χρόνο 1:44:20″. Στον αγώνα τώρα των 10 χιλιομέτρων θριάμβευσαν οι γυναίκες του ΣΔΥΜ και συγκεκριμένα το νέο μέλος του Συλλόγου Πόπα Αντίνα Μανταλίνα, η οποία κάνοντας έναν καλό αγώνα τερμάτισε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης σε χρόνο 00:52:09″ και η 2η θέση της γενικής ήρθε από τη Κατερίνα Κυριακοπούλου η οποία τερμάτισε σε χρόνο 00:54:04″.

Πολλά όμως ήταν και τα μέλη που έτρεξαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση απολαμβάνοντας τους αγώνες, ενώ άλλοι βελτίωσαν τους ατομικούς τους χρόνους καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στη γενική κατάταξη, αλλά και στην ηλικιακή τους κατηγορία.

Τέλος όλη η αποστολή διασκέδασε και χάρηκε τα προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας στο πλούσιο μπάρμπεκιου που ακολούθησε, ενώ διασκέδασε μέχρι αργά στο γλέντι που παραχώρησε η διοργάνωση με μια μοναδική συναυλία.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει την ανωτέρω αποστολή και τις επιτυχίες των μελών του.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ