Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Σήμερα η γενική συνέλευση

Γενική συνέλευση και εκλογές σήμερα στην Μαύρη Θύελλα με τους φίλους της ομάδας να προσδοκούν στην ανάδειξη ισχυρής διοίκησης που θα ολοκληρώσει την προσπάθεια της ανόδου στην Football League, η οποία χάθηκε φέτος στις λεπτομέρειες σκορπίζοντας μεγάλη απογοήτευση.

Η ΓΣ θα γίνει στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» και θα διαρκέσει από τις 18:00 έως και τις 21:00, με τα εξής θέματα:

-Ενημέρωση–οικονομικός απολογισμός–έγκριση–έκθεση ελεγκτικής Επιτροπής–μελών.
-Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
-Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη 2ετία.
Η ψηφοφορία θα είναι μυστική και θα εκλεγεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο με τρεις αναπληρωματικούς και Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, με διετή θητεία.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι 5 υποψηφίους, ενώ θα εκλεγούν 7 τακτικά μέλη και 3 αναπληρωματικά, καθώς και 3 μέλη για την Ελεγκτική Επιτροπή

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν, σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, τα ταμειακώς εντάξει μέλη του αθλητικού Σωματείου.

Όσα μέλη του σωματείου επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους έναντι του Σωματείου, θα μπορούν να το κάνουν έως της ενάρξεως των αρχαιρεσιών στο Αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα