Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Βαγγέλης Κουρεντζής: «Ήταν μία υπέροχη χρονιά για τις ακαδημίες»

Μία πολύ σπουδαία και δημιουργική χρονιά έφθασε πριν λίγες ημέρες στο τέλος της για τις ακαδημίες της Καλαμάτας, που για μία ακόμη χρονιά ξεχώρισαν με την σοβαρή δουλειά που έκαναν οι προπονητές.

Ο Βαγγέλης Κουρεντζής, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αγαθοκλή Χριστόπουλο που μας παρείχε τον ρουχισμό – υλικό και το γήπεδο για να μπορούμε να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται.Τον Γιάννη Χριστόπουλο που μας επέλεξε και ήταν τιμή για μας να είμαστε μέλη – προπονητές αυτής της ομάδας. Τον Γιάννη Φαββατά και Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο που ήταν κοντά μας και βοηθούσαν με τον τρόπο τους .Τους γονείς που μας στήριξαν μέχρι το τέλος σε όλες τις δραστηριότητες.

Θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όσον αφορά την δομή αλλά και γενικότερα οι συνθήκες της Ακαδημίας εμείς πάντως απ την πλευρά μας πιστεύω ότι προσφέραμε στα παιδιά μέσα από προπόνηση παιχνίδια-ταξίδια και τουρνουά αρκετές εμπειρίες – παραστάσεις και συναισθήματα που θα τους είναι εφόδια για την συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω και τους Φραγκίσκο Κεράνη και Μάριο Μπιτσάνηγια την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε».

More in Μαύρη Θύελλα