Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Αλλάζει ριζικά το Δημοτικό Στάδιο. Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση με Νίκα

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, εκπρόσωποι του ΠΣ «Η Καλαμάτα», μεταξύ των οποίων ο Χρήστος Παπαδημητρίου, Αντιπρόεδρος και ο Γιώργος Ράλλης, μέλος του ΔΣ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος και εκλεγείς Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος και άλλοι αιρετοί του Δήμου Καλαμάτας.

Αντικείμενα της συζήτησης υπήρξαν οι υποδομές για την εξυπηρέτηση της ομάδας και η αναγκαία συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Συμφωνήθηκαν τα εξής:

Ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» αναλαμβάνει την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, την αλλαγή καθισμάτων, την ανακατασκευή των θεωρείων και τη διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας και συνεντεύξεων στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Η χρήση του γηπέδου θα παρέχεται ατελώς στον ΠΣ «Η Καλαμάτα».

Ο Δήμος Καλαμάτας αναλαμβάνει την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο και την ανακατασκευή των χώρων υγιεινής (υπάρχει εργολαβία).

Επίσης, ο ΠΣ «Η Καλαμάτα» θα επωμισθεί τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα, που του έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Καλαμάτας χωρίς αντάλλαγμα.

Για τις ανωτέρω συμφωνηθείσες ρυθμίσεις, θα υπογραφεί συμφωνητικό άμεσα μεταξύ του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας και του ΠΣ «Η Καλαμάτα».

Οι εκπρόσωποι του ΠΣ «Η Καλαμάτα» εξέφρασαν ευχαριστίες προς τον Π. Νίκα για τις ενέργειες εκ μέρους του Δήμου προς υποστήριξη της ομάδας.

Πηγή: https://kalamata.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



More in Μαύρη Θύελλα