Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Πανηλειακός: Απόφαση δήλωσης συμμετοχής στη Γ’ Εθνική

Απόφαση να δηλωθεί η ομάδα του Πανηλειακού στην κατηγορία που έχει δικαίωμα συμμετοχής, δηλαδή τη νέα Γ’ Εθνική, πήραν οι περυρισκόμενοι στην ευρεία σύσκεψη που συγκλήθηκε κι έγινε το βράδυ της Πέμπτης 1/8 στον Πύργο. 

Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες (έλλειψη ατόμων για να “τρέξουν” την ομάδα, έλλειψη άμεσων οικονομικών πόρων, έλλειψη έμψυχου δυναμικού, κ.τ.λ.) και τον ιδιαίτερα πολύ χρόνο που έχει χαθεί, επειδή τη Δευτέρα λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η δήλωση και παράλληλα να προχωρούν διαδικασίες για τη δημιουργία ομάδας.

Εντός της Παρασκευής θα συνεχιστούν κι οι διαδικασίες που ήδη ξεκίνησαν για τη συγκρότηση ενός διοικητικού σχήματος.

* Όνομα-έκπληξη αναμένεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεος πρόεδρος στο σχήμα, το οποίο αναμένεται να αναδειχθεί με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς πέρα από τα πρόσωπα που ήδη εκδήλωσαν πρόθεση να συμμετάσχουν, θα υπάρχει εκπρόσωπος που θα ορίσουν οι παλαίμαχοι καθώς κι ο Σύλλογος Φίλων, κ.τ.λ.

* Η άλλη σημαντική είδηση που βγαίνει είναι ότι νέος τεχνικός θα είναι ο Κώστας Λούσκος. Ενώ οι γενικοί αρχηγοί θα είναι οι Πάνος Παναγούτσος και Γιώργος Μώρος.

* Ενώ η προετοιμασία (με όσους υπάρχοντες παίκτες ως τότε) στόχος είναι να ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική