Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Θετική εξέλιξη για την νέα πορεία η άνοδος στην Football League

Ένα βήμα… πριν από τη Football League η Καλαμάτα και σίγουρα αυτό θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη στην όλη νέα πορεία της ομάδας, της οποίας οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί όπως πριν από λίγες ημέρες τους έθεσε ο νέος διοικητικός της ηγέτης Γ. Πρασσάς.

Όλα τα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση αφού η ομάδα αλλάζει και ανεβαίνει επίπεδο και ίσως “καταπιεί” μια κατηγορία πολύ πιο γρήγορα, με ότι αυτό συνεπάγεται πάντως για τον αγωνιστικό-μεταγραφικό σχεδιασμό της “Μαύρης Θύελλας”.

Μέχρι τις 10 του μήνα θα κριθούν πολλά υπό την έννοια το ότι θα καθοριστεί το πλαίσιο του ποιες ομάδες θα δηλώνουν παρών στη νέα Football League με τον οικονομικό… βραχνά να είναι και ο μεγάλος τους προβληματισμός σε αυτό εγχείρημα.

H Καλαμάτα όμως άλλαξε όπως όλα δείχνουν οριστικά σελίδα και βαδίζει ξανά στα χνάρια της λαμπρής της ιστορίας και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό πανελλαδικά.

Η οικονομική ευμάρεια και η σταθερότητα που προσφέρει η νέα διοίκηση προκαλεί αισιοδοξία πως από τις ανακατατάξεις θα ωφεληθεί η “Μαύρη Θύελλα” και θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα