Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Ξενοφών Κρεστενών: Δεν κατεβαίνει Γ’ Εθνική

Απόφαση πήρε ο Ξενοφών να μην κατέβει στη Γ’ Εθνική.

Πριν λίγο πάρθηκε η απόφαση να κλείσει έναν μεγάλο κύκλο και να ανοίξει έναν άλλον.

Ο Ξενοφών θα ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο του αύριο με επίσημη ανακοίνωσή.

Ήδη, η ΕΠΣΗ επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ο οποίος λόγω της διάλυσης του Ενιπέα, αύριο το μεσημέρι θα είναι και επίσημα ομάδα Γ’ Εθνικής.

Το χρονικό της “σκληρής ” απόφασης 

Από την πρώτη κιόλας Γενική Συνέλευση στον Ξενοφώντα, διαφάνηκαν δυο τάσεις. Η πρώτη έλεγε ότι η ομάδα θα έπρεπε να παίξει για την ιστορία της στη Γ’ Εθνική έστω και χωρίς προσδοκίες, ενώ η άλλη ότι εφόσον γράφτηκε μια χρυσή σελίδα και έκλεισε ένας κύκλος, θα έπρεπε να ανοίξει ένας νέος, χωρίς πειραματισμούς. Οι θιασώτες αυτής της τάσης, δεν σημαίνει ότι δεν ήθελαν να δουν τον Ξενοφώντα στη Γ’ Εθνική. Απλά πίστευαν ότι χωρίς χρήματα δεν γινόταν. Και αν γινόταν ένα χρόνο, μετά θα ερχόταν το τέλος. Δεν υπήρχε προοπτική. Σε όλα αυτά συνέτεινε και η αποχώρηση του Άγγελου Κουή, άοκνου εργάτη και συνεπούς χρηματοδότη για δεκαπέντε περίπου χρόνια.

Διαπιστώνοντας οι εναπομείναντες ότι το όλο εγχείρημα δυσκόλευε, προσπάθησαν να τρενάρουν τις εξελίξεις ώστε να διερευνήσουν τις λύσεις   Έγιναν κάποιες επαφές, αλλά διαπιστώθηκε ότι δεν επαρκούσαν τα λεφτά. Για να φτάσουμε στην αποψινή τελική απόφαση, το βράδυ της Κυριακής, οπότε και οριστικοποιήθηκε η μη κάθοδος στη Γ’ Εθνική, αλλά να προωθηθεί ένα βιώσιμο σχέδιο ύπαρξης της ομάδας και στο μέλλον, μέσα από τη συμμετοχή της ξανά στην Α1 κατηγορία.  Μια απόφαση ρεαλιστική, εφόσον δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να αλλάξει η ομάδα κατηγορία.

Πηγή: ilia news.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική