Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Αποφασίζει η ΕΠΟ

Η μη δήλωση συμμετοχής στην Football League του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων, προκάλεσε αρχικά τους έντονους πανηγυρισμούς στην Καλαμάτα, ωστόσο το θέμα του ποιος θα καλύψει τις δύο κενές θέσεις της κατηγορίας φαίνεται ότι παραμένει πολύπλοκο και θα χρειαστούν κάποιες μέρες ακόμη προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν η τοπική μας ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει πιο ψηλά από την Γ’ Εθνική.

Με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στους ομίλους τους οι δευτεραθλήτριες ομάδες (εκτός από εκείνες που ανέβηκαν τελικά μέσω μπαράζ) η Νίκη Βόλου είναι πρώτη επιλαχούσα και μετά ακολουθεί σύμφωνα με αυτό το κριτήριο όχι η Καλαμάτα, αλλά ο Νέστος Χρυσούπολης. Ωστόσο, αν η απόφαση για τους ευνοημένους στηριχθεί στα μπαράζ, η Καλαμάτα έχει να επιδείξει μια νίκη-μια ήττα, ενώ η ομάδα της Καβάλας ισοπαλία-ήττα.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, δίνοντας την ερμηνεία επ’ αυτού, όμως θα χρειαστούν κάποιες μέρες ακόμα για να μάθει η Καλαμάτα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και δεν αποκλείεται τελικά το «δώρο» να έρθει τελικά από την αδυναμία των βόρειων ανταγωνιστών να ανταποκριθούν στη δική τους ευκαιρία να παίξουν στην Football League.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα