Ακολουθήστε μας

Σπορ

Ο.Α. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση των υποδομών στο ΑΚ Αγίου Νικολάου

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών αντισφαίρισης στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη, και με την ανακαίνιση και του αθλητικού δαπέδου στο γήπεδο Νο3.

Οι εργασίες αναβάθμισης έγιναν με δαπάνες και εργασίες των μελών του σωματείου μας και των χορηγών του Ομίλου αντισφαίρισης Μεσσήνης. Το προηγούμενο διάστημα, εκτός από την ανακαίνιση των αθλητικών δαπέδων στα γήπεδα Νο1 και Νο2 είχε πραγματοποιηθεί και η αντικατάσταση όλων των προβολέων φωτισμού στα γήπεδα. (36 προβολείς LED, εξοικονόμησης ενέργειας , νέας τεχνολογίας).

GIPEDO TENIS MESSHNH 2

«Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη μας, του γονείς των μικρών αθλητών της ακαδημίας καθώς και όλους τους φίλους και χορηγούς για τη οικονομική ενίσχυση υλοποίησης των έργων. Η συμμετοχή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, όπως γνωρίζουμε όλοι, λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια, μας γεμίζει ελπίδα και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για ένα καλύτερο αύριο για τον σύλλογό μας και ιδίως των νέων του τόπου μας.

Υ.Γ. Ο φυσητήρας που φαίνεται στην φωτογραφία των γηπέδων, ήταν μια ευγενική προσφορά του Μορφωτικού Συλλόγου Πολυλόφου.»

Τα εγκαίνια των νέων γηπέδων θα πραγματοποιηθούν κατά την έναρξη του 11ου θερινού Messini Tennis Open που προγραμματίζεται για το διάστημα 16 με 31 Αυγούστου 2019.

Πηγή: foninews.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ