Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Σπηλιώτης κατά Λασκαράκη. «Σεβαστείτε την θέση που έχετε και μην κάνετε ανούσιες δηλώσεις»

Πόλεμος ξέσπασε μετά τις σημερινές δηλώσεις που έκανε ο ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Λάσκαρης.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Βασίλης Σπηλιώτης που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του κυρίου Λάσκαρη.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τις δηλώσεις που έγιναν από τον ταμία της Ε.Π.Ο. κ. Λασκαράκη πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό Blow Heart 105.1 σαν θεσμικός παράγοντας του ποδοσφαίρου και με την ιδιότητα του προέδρου της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας θα ήθελα να εκφράσω και εγώ την αποψή μου πάνω στο θέμα που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας και παρασύρει ανθρώπους, που θα έπρεπε να κρατούν μια σχετικά ουδέτερη στάση, να παίρνουν θέση στον βωμό της προκατάληψης για την περιοχή στην οποία έχουν εκλεγεί.

Η θεσμική εκτροπή του κύριου Λασκαράκη, ο οποίος κατέχει την θέση του ταμία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μόνο προβληματισμό προκαλεί ,δεν θα έπρεπε να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις οι οποίες μπορεί να προκαταβάλουν την απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων και δεν εκφράζουν την νομιμότητα και ουδετερότητα που θα πρέπει να επιδεικνύουν άνθρωποι με πόστα ευθύνης.

Σωστό και πρέπον σ´αυτές τις περιπτώσεις είναι να αφήνουμε όλοι τα αρμόδια όργανα να παίρνουν απρόσκοπτα τις αποφάσεις τους και όχι να υπάρχουν τέτοιου είδους επηρεασμοί.

Ο κύριος Λασκαράκης δεν θα έπρεπε να επικαλείται το άρθρο 16 και να αγνοεί το άρθρο 20 παρ.2 του Κ.Α.Π. για την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος και την ξεχωριστή βαθμολογία των μπαράζ που θα πρέπει να είναι αυτή που ισχύει, η μεροληπτική θέση του στην προκειμένη περίπτωση μόνο ερωτηματικά θα πρέπει να δημιουργεί.

Τώρα όσο αναφορά το τι θα ψηφίσετε αν το θέμα φύγει από την αρμοδιότητα της επιτροπής διοργανώσεων, δηλαδή αν αυτή που είναι αρμόδια κρίνει ότι είναι αναρμόδια, για την απόφαση που πρέπει να παρθεί δεν απασχολεί κανέναν παρά μόνο τους ψηφοφόρους σας στην Θεσσαλία.

Δηλαδή με την στάση σας θέλετε να προκαταβάλλετε την απόφαση που πρέπει να παρθεί από τα αρμόδια όργανα και αυτά να δηλώσουν αναρμόδια, για να κληθείτε σαν αυτόκλητος σωτήρας με την ψήφο σας να δηλώσετε την παρουσία σας και την αυτονόητη θέση σας σαν πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας προς τα σωματεία της περιοχής σας;

Κύριε Λασκαράκη σεβαστείτε την θέση ευθύνης που κατέχετε στην Ε.Π.Ο. , σεβαστείτε την νομιμότητα που πρέπει να τηρείται στις αποφάσεις που πρέπει να παίρνουν τα αρμόδια όργανα και μην παρεκτρέπεστε σε άλλους είδους διαδρομές που μόνο προς λανθασμένους προορισμούς μπορεί να σας οδηγήσουν“.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας