Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

Συσπείρωση γύρω από την Μαύρη Θύελλα. Τα αντανακλαστικά και η σκληρή δήλωση Σπηλιώτη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE

Την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο ταμίαςτης ΕΠΟ Περικλής Λασκαράκης αναφορικά με την πλήρωση των κενών θέσεων στην Football League.

Λασκαράκης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ανάφερε σε συνέντευξή του πως τις θέσεις ανόδου δικαιούνται η Νίκη Βόλου και ο Νέστος Χρυσούπολης ενώ για τις ενστάσεις της Καλαμάτας ανέφερε: “Η άποψη του νομικού επιτελείου της Καλαμάτας είναι σεβαστή. Μπορεί όλοι να έχουν την άποψή τους, αλλά εγώ εκφέρω τη δική μου, όχι μόνο ως παράγοντας και πρόεδρος της ΕΠΣΘ, αλλά και ως νομικός. Νομίζω πως το θέμα είναι ξεκάθαρο, κατά την δική μου ταπεινή άποψη. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, αυτή πιστεύω είναι και άποψη της ομοσπονδίας.”

Ο Βασίλης Σπηλιώτης με μια σκληρή δήλωσή του αναφέρεται σε θεσμική εκτροπή του Λασκαράκη, αναφέροντας πως δεν θα έπρεπε να προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις οι οποίες μπορεί να προκαταβάλουν την απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων και δεν εκφράζουν την νομιμότητα και ουδετερότητα που θα πρέπει να επιδεικνύουν άνθρωποι με πόστα ευθύνης”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας απευθύνεται μάλιστα σε πρώτο πρώτο πρόσωπο θέτοντας ερωτήματα: “Δηλαδή με την στάση σας θέλετε να προκαταβάλλετε την απόφαση που πρέπει να παρθεί από τα αρμόδια όργανα και αυτά να δηλώσουν αναρμόδια, για να κληθείτε σαν αυτόκλητος σωτήρας με την ψήφο σας να δηλώσετε την παρουσία σας και την αυτονόητη θέση σας σαν πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας προς τα σωματεία της περιοχής σας;”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα