Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Εν αναμονή της αποφάσης. Η μόνη ομάδα που δείχνει και θέλει να αγωνιστεί στη Football League είναι η Καλαμάτα

Μπορεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα δημοσιεύματα και δηλώσεις να κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση για Νέστο Χρυσούπολης και Νίκη Βόλου να αγωνιστούν στη Football League όμως υπάρχουν αρκετές ζυμώσεις και από τη στιγμή που δεν έχει βγει ανακοίνωση επίσημα από την ΕΠΟ τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή της ΕΠΟ για να αποφασίσει για τις δύο θέσεις ανόδου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσει και αύριο υπόθεση καθώς καθώς αυτό μπορεί να τραβήξει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που δεν έχει γίνει σωστή η ερμηνεία τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Στο Νέστο Χρυσούπολης χθες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι διαδικασίες συμμετοχής της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία χωρίς όμως να γίνει γνωστό που θα βρεθεί το τεράστιο οικονομικό ποσό που χρειάζεται και ποιος είναι αυτός ο περιβόητος επενδυτής που ενημέρωσε ο πρόεδρος.

Επίσης, θολό το τοπίο είαι στη Νίκη Βόλου που ακόμα δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το τι θέλει να πράξει ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αιολικό που δεν δείχνει να είναι ζεστός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η Καλαμάτα από τις τέσσερις ομάδες είναι η μοναδική που θέλει να παίξει στη Football League, το έχει πράξει και το έχει δείξει με ανακοίνωσή της και οι άνθρωποι της μέχρι στιγμής κρατούν στάση αναμονής και περιμένουν τα ευχάριστα νέα από την ΕΠΟ.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη αγωνία στις τάξεις όλων των φιλάθλων αλλά και όλου του κόσμου στην πόλη της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα