Ακολουθήστε μας

Βόλεϊ

ΒΟΛΕΙ: Ανακοίνωση του Μεσσηνιακού

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης από την 9ηΑυγούστου 2019, ανακοινώνονται τα παρακάτω, σχετικώς με το τμήμα Βόλεϊ του ιστορικού Συλλόγου μας:

         Α.  Οι αθλήτριες που υπήρξαν στο ρόστερ της περυσινής χρονιάς και  οι οποίες επέλεξαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Μεσσηνιακό και στη νέα περίοδο είναι οι:

  1. Κουτσουροπούλου Μιράντα, η οποία είναι η παλαιότερη αθλήτρια με δελτίο στον Μεσσηνιακό και, εκτός από μία περίοδο που μετακινήθηκε σε ομάδα της πόλης μας, στηρίζει τις δραστηριότητες των ομάδων μας συνεχώς από το 2012. Είναι καλαματιανή και φοιτήτρια. Αγωνίζεται ως κεντρική.
Κουτσουροπούλου Μιράντα
  1. Κωνσταντοπούλου Μαρία, η οποία είναι η δεύτερη παλαιότερη αθλήτρια και στηρίζει τον Μεσσηνιακό συνεχώς από το 2014. Είναι εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών. Αγωνίζεται ως κεντρική.
Κωνσταντοπούλου Μαρία
  1. Μαλαπάνη Κων/να είναι στον Μεσσηνιακό από το 2016. Είναι αθλήτρια από τις ακαδημίες μας και μαθήτρια της 3ηςΛυκείου, παράλληλα σπουδαίο ταλέντο στην κλασική κιθάρα. Αγωνίζεται ως διαγώνια και ακραία.
Μαλαπάνη Κωνσταντίνα
  1. Μπένου Βαρβάρα είναι στον Μεσσηνιακό από το 2015 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας. Θα φοιτήσει στην 2αΛυκείου. Αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια.
Μπένου Βαρβάρα
  1. Ραμούνδου Νατάσα, ήρθε στον Μεσσηνιακό το 2014 μαζί με την Μαρία Κωνσταντοπούλου. Είναι εργαζόμενη και μητέρα δύο παιδιών. Αγωνίζεται ως κεντρική.
Ραμούνδου Νατάσα

Β. Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν την περυσινή χρονιά δανεικές από τις ομάδες τους και επέλεξαν να συνεχίσουν, αφού και σπουδάζουν στην Καλαμάτα, είναι οι :

  1. Ζερδεβά Ιουλία, η οποία έμεινε στον Μεσσηνιακό ανανεώνοντας τον δανεισμό της από την Παναχαϊκή Γ.Ε. Αγωνίζεται ως λίμπερο.
Ζερδεβά Ιουλία
  1. Μπούκουρα Δώρα, η οποία μεταγράφηκε ελεύθερα στον Μεσσηνιακό από τον ΑΣΠ Κόρινθος. Αγωνίζεται ως λίμπερο.
Μπούκουρα Δώρα

Γ. Επέστρεψαν στον Μεσσηνιακό ύστερα από μονοετή μεταγραφή στον ΑΟ Ακρίτα :

  1. Ζερίτη Αθηνά, κεντρική.
Ζερίτη Αθηνά
  1. Μπεσή Εβελίνα, πασαδόρος.
Μπεσή Εβελίνα
  1. Χειλαδάκη Κέλλυ, ακραία.
Χειλαδάκη Κέλλυ

Με την προσθήκη λοιπόν και των φετικών μεταγραφών που ήδη ανακοινώθηκαν , συμπληρώθηκε κατά 95%  το φετινό ρόστερ που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.

——————————————————————————————————————-

Από το περυσινό ρόστερ αποχώρησαν οι αθλήτριες:

-Ελεύθερη βάσει μονοετούς συνεργασίας : Χάσκου Μαρία.

-Με αποδέσμευση βάσει συμφωνίας με τους κηδεμόνες τους : Καράμπελα Χρύσα (φοιτήτρια στην Αθήνα), Μπαξιβανάκη Σοφιτίνα (φοιτήτρια στην Αθήνα), Πετροπούλου Βασιλίνα.

-Με αποδέσμευση : Καφίρη Μαργαρίτα, Κωνσταντίνο Γλυκερία, Φωτεινάκη Κατερίνα.

-Επέστρεψαν στις ομάδες τους μετά από ετήσια υποσχετική: Θώδη Ελένη, Θώδη Μαρία, Παπασπυροπούλου Κατερίνα.

-Με μεταγραφή : Αντωνοπούλου Φωτεινή (με υποσχετική στον Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας), Σαμπάτη Ιφιγένεια (στον ΑΟΦ Πορφύρα στην Volleyleague Γυναικών), Σκλήρη Σπυριδούλα (στον ΑΟ Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Β΄ Εθνική).

-Αποδεσμεύτηκαν, κατόπιν αιτήματος των κηδεμόνων τους, οι  παγκορασίδες : Δαλκαφούκη Διονυσία, Κοντογιάννη Λυδία, Μαμανέα Νεφέλη.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Βόλεϊ