Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Τάκης Δρούγας: «Ευχαριστώ την Καλαμάτα για την πρόταση. Μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε»

Δεν θα προχωρήσει τελικά η συνεργασία της Καλαμάτας με τον Παναγιώτη Δρούγα λόγω ότι είναι παράλληλα και προπονητής στην Αθλητική Ένωση Μάνης.

Παρότι η Μανιάτικη διοίκηση είχε δώσει το ΟΚ στον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται και στην Κ17 της Καλαμάτας και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να δουλεύει παράλληλα σε δύο ομάδες η διοίκηση της Καλαμάτας δεν μπορούσε να δεχτεί κάτι τέτοιο καθώς οι υποχρεώσεις στην Κ17 είναι πολλές και έπρεπε να βρεθεί μία λύση.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τόσο από την πλευρά της Καλαμάτας όσο και από την πλευρά της Μάνης με τον Παναγιώτη Δρούγα ο οποίος με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ευχαριστεί την διοίκηση της Μαύρης θύελλας για την πρόταση που του έκανε.

Αναλυτικά:

«Θελω να ευχαριστησω την ομάδα του Π Σ Η Καλαμάτα Πρόεδρο κύριο ΠΡΑΣΣΑ τον κύριο ΠΑΠΑΔΗΤΡΙΟΥ και Ιδιαίτερα τον Υπευθυνο της Ακαδημίας κύριο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ για την τιμητικη προταση που δέχτηκα να αναλάβω Προπονητης στην Κ17 της Αγαπημενης μου ομάδας …. παρα την καλή θέληση και των 2 πλευρών δεν θα ευοθωθει αυτή οι συνεργασια …..εύχομαι στο μέλλον να υπάρξει προοπτική συνεργασιας ..

Το έκανα στο παρελθόν θα το κάνω και στο μέλλον ανα πασα στιγμή αν φανώ χρήσιμος για την Αγαπημένη μας ομάδα …Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ομάδα μας»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό