Ακολουθήστε μας

Σπορ

Συγχαρητήρια από Ευκλή στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Η πρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής”, κα Ελένη Οικονομοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, που έδωσαν την μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, διότι δυο αθλητές του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας κατάφεραν, να εισαχθούν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Ο μεν Δημήτριος Καλογερόπουλος κατέκτησε την 4η θέση εισαγωγής του στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής Θεσσαλονίκης, ο δε Ιωάννης Καράμπελας εισήχθη στη σχολή Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε αυτούς και στις οικογένειές τους.

Ο προπονητής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου μας, Ηλίας Στακιάς μας δήλωσε : << Η ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί τα παιδιά αυτά επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις αξίες (εργατικότητα, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα) και τις προτεραιότητες (πρώτα το σχολείο, μετά το μπάσκετ), που δίνουμε σαν σύλλογος στους αθλητές μας! >>”

Από τον Ευκλή

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ