Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Αλλαγή σελίδας και σύσταση Π.Α.Ε.

Ραντεβού με την ιστορία της είχε σήμερα ο Π.Σ » Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ » και μετά την προγραμματισμένη γενική συνέλευση που έγινε στην αίθουσα »Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής:

Πρώτον: Σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) με την διακριτική επωνυμία Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019». Δεύτερον :Δημιουργία μετοχικού κεφαλαίου που ανέρχεται στο ύψος των 50.000 ευρώ και αξία μετοχής 1 ευρώ. Τρίτον : Δημιουργία προσωρινής πενταμελούς διοικούσας επιτροπής η οποία αποτελείται από τους Κους Πρασσά Γεώργιο, Παπαδημητρίου Χρήστος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σπανός Δημήτρης και Σταθόπουλος Μιχάλης.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει η προεργασία είχε ήδη γίνει και η ομάδα μας τρέχει τα γραφειοκρατικά ζητήματα έτσι ώστε όλα να είναι νομότυπα και η Μαύρη Θύελλα να γυρίσει σελίδα ξεκινώντας το ταξίδι της.

Στην έκτακτη Γ.Σ. παραβρέθηκαν περίπου 50 μέλη του Π.Σ. Η Καλαμάτα και πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Γιάννης Χουλιάρας, ενώ μέλη του προεδρείου οι Τάκης Δεδούσης και Κώστας Γυφτέας.

Στη Γ.Σ. παραβρέθηκε και ο γνωστός νομικός Αργύρης Λίβας, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει ομόφωνη απόφαση για τη σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας και με την επωνυμία «ΠΑΕ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019».

Ακόμη ο κ. Λίβας ανέφερε ότι το μετοχικό κεφάλαιο είναι 50.000 ευρώ και θα διατεθούν 50.000 μετοχές προς 1,00 ευρώ.

Σε ερώτηση του προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα, Μανώλη Θεοδώρου προς τον κ. Λίβα γιατί στην επωνυμία της ΠΑΕ αναφέρεται το 2019, έλαβε την απάντηση από τον αντιπρόεδρο του Π.Σ. Η Καλαμάτα Χρήστο  Παπαδημητρίου ότι η παλιά ΠΑΕ Π.Σ. Η Καλαμάτα είχε χρέη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα